SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu son 15 Yılın en iddialı seçim çalışmasını yürütüyor

KÜLTÜR 16.03.2017 - 15:23, Güncelleme: 16.03.2017 - 15:23
 

AK Parti Zeytinburnu son 15 Yılın en iddialı seçim çalışmasını yürütüyor

AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı Başkan Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın önderliğinde 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı Zeytinburnu’nun dolaşarak son 15 yılın en yoğun seçim kampanyasını yürütüyor.

AK Parti Zeytinburnu teşkilatı, ev ziyaretleri, STK ziyaretleri, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra parti içi teşkilata da Genel Merkezden gelen yöneticiler vasıtasıyla Anayasa Değişikliğinin püf noktalarını anlatıyor. Gümrük Ticaret eski Bakanı, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı önce Teşkilata referandumun niçin çok önemli olduğunu anlattı. Yazıcı ardından,  ilçemizin kanaat önderleri ve sektör temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ardından, Yenidoğan Camii cemaati, Hayrat Vakfı, Merkezefendi cami cemaatini ziyaret etti. Esnaflarla hasbihalde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı akşam yemeğinde Karadenizli STK temsilcileriyle 16 Nisan Referandumu ‘nu istişare etti. Gümrük Ticaret eski Bakanı, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekti. Yazıcı,  “Türkiye’nin istikbaline, istikrarına kastetmek isteyen hain çete ve ona benzeyen çeteler türediler. Ülkemizi hem içten hem de dıştan parçalamak ve kardeşkanı akıtmak için büyük bir senaryo yazıldı. Ancak kadirşinas insanımız bu senaryoyu bozdu. Vatandaşın vergisiyle alınan silahları sizlere yani vatandaşımıza doğrultanlara gerekli ders verildi. Milletimizi kutluyoruz. 15 Temmuz sonrasında meydanları doldurdunuz. Milyonlarca insanımız sokaklarda bir ay boyunca demokrasisine sahip çıkarken en küçük bir taşkınlık yaşanmadı. İnşallah 16 Nisan’da da biz kendimize yakışanı yapacağız” ifadelerini kullandı. Zeytinburnu’nun adım adım dolaşan ilçe Başkanı Bahattin Ünver, esnafları ziyaret ederek referandumda 'evet' için destek istedi. Referandumun çok önemli olduğunu belirten Başkan Ünver, “Bu referandum Türkiye’nin geleceği için, bizim çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yeni bir ufuk açma referandumu. İnşallah ülkenin daha hızlı kalkınması, gelecekte refahın daha da artması, ülkenin daha iyi yönetilmesi, her türlü ihtilallerden, sıkı yönetimlerden kurtulması, iki başlılığın önlenmesi için bu referandum gerçekleşiyor ve biz de sahadayız. Sahada çok olumlu neticeler görüyoruz. Her siyasi düşünceden arkadaşımızın bu referanduma destek verdiğini görmek de bizi onurlandırıyor” dedi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı Başkan Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın önderliğinde 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı Zeytinburnu’nun dolaşarak son 15 yılın en yoğun seçim kampanyasını yürütüyor.

AK Parti Zeytinburnu teşkilatı, ev ziyaretleri, STK ziyaretleri, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra parti içi teşkilata da Genel Merkezden gelen yöneticiler vasıtasıyla Anayasa Değişikliğinin püf noktalarını anlatıyor. Gümrük Ticaret eski Bakanı, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı önce Teşkilata referandumun niçin çok önemli olduğunu anlattı. Yazıcı ardından,  ilçemizin kanaat önderleri ve sektör temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ardından, Yenidoğan Camii cemaati, Hayrat Vakfı, Merkezefendi cami cemaatini ziyaret etti. Esnaflarla hasbihalde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı akşam yemeğinde Karadenizli STK temsilcileriyle 16 Nisan Referandumu ‘nu istişare etti.

Gümrük Ticaret eski Bakanı, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekti. Yazıcı,  “Türkiye’nin istikbaline, istikrarına kastetmek isteyen hain çete ve ona benzeyen çeteler türediler. Ülkemizi hem içten hem de dıştan parçalamak ve kardeşkanı akıtmak için büyük bir senaryo yazıldı. Ancak kadirşinas insanımız bu senaryoyu bozdu. Vatandaşın vergisiyle alınan silahları sizlere yani vatandaşımıza doğrultanlara gerekli ders verildi. Milletimizi kutluyoruz. 15 Temmuz sonrasında meydanları doldurdunuz. Milyonlarca insanımız sokaklarda bir ay boyunca demokrasisine sahip çıkarken en küçük bir taşkınlık yaşanmadı. İnşallah 16 Nisan’da da biz kendimize yakışanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu’nun adım adım dolaşan ilçe Başkanı Bahattin Ünver, esnafları ziyaret ederek referandumda 'evet' için destek istedi. Referandumun çok önemli olduğunu belirten Başkan Ünver, “Bu referandum Türkiye’nin geleceği için, bizim çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yeni bir ufuk açma referandumu. İnşallah ülkenin daha hızlı kalkınması, gelecekte refahın daha da artması, ülkenin daha iyi yönetilmesi, her türlü ihtilallerden, sıkı yönetimlerden kurtulması, iki başlılığın önlenmesi için bu referandum gerçekleşiyor ve biz de sahadayız. Sahada çok olumlu neticeler görüyoruz. Her siyasi düşünceden arkadaşımızın bu referanduma destek verdiğini görmek de bizi onurlandırıyor” dedi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.