SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Finali Yeşiltepe ile yaptı

GÜNDEM 30.05.2013 - 00:35, Güncelleme: 30.05.2013 - 00:35
 

AK Parti Finali Yeşiltepe ile yaptı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı bu yıl bir ilki başlatarak bütün mahallere özel danışma meclisleri yaptı. Son Danışma Meclisi Yeşiltepe'de yapılarak Mahalle Meclislerine nokta konuldu.

Yeşiltepe Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi geniş bir katılımla Yiğitoğlu Düğün salonunda yapıldı. Divanın teşkilinin ardından renkli kişiliğ ile Ak Teşkilatın içinde kendine özel bir yer edinen Mahalle Başkanı Hayrullah Dandin çıktı. Başkan Dandin protokolü selamlarken herkesi selamlayıp İl Başkan Yrd. ve İlçe Başkanını unutunca salonda kahkalara neden oldu. Başkan Dandin kısa bir süre sonra olayı toparlayıp konuşmasına geçti. Ak Parti'nin en çalışkan Mahalle Başkanlarından biri olan Hayrullah Dandin, Mahallenin seçmen bilgilerini toplantıya katılanlarla paylaştı. Başkan Dandin 2014 Yerel seçimlerinde ise çıtayı % 60'a çıkardı. Başkan Murat Aydın'ın özel bir programı dolayısıyla katılmadığı Danışma Meclisinde Mahalle Başkanının ardında kürsüye ilçe Başkanı Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver 2014 Yerel Seçimlerinin ne kadar önem arz ettiğini teşkilatına anlattı ve Kasın ayında referandum yapılabilir diyerek seçime hazır olunmasını istedi. Ak Parti İlçe Başkan Ünver temeli atılan 3.Boğaz Köprüsünün de tarihe yazılacak bir adım olduğunu vurguladı Ak Parti İstanbul İl Başkan Yrd. Sefer Seferoğlu ise konuşmasında Ak Parti ile Türkiye'nin nasıl değiştiğini ve bunun 12 Referandum ile sağlandığını söyledi. Başkan Yrd Seferoğlu , tüm bu icraatlarının devamı için bu seçimin  çok önemli olduğunu ve oyların yeniden tavan yapması gerektiğini söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı bu yıl bir ilki başlatarak bütün mahallere özel danışma meclisleri yaptı. Son Danışma Meclisi Yeşiltepe'de yapılarak Mahalle Meclislerine nokta konuldu.

Yeşiltepe Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi geniş bir katılımla Yiğitoğlu Düğün salonunda yapıldı. Divanın teşkilinin ardından renkli kişiliğ ile Ak Teşkilatın içinde kendine özel bir yer edinen Mahalle Başkanı Hayrullah Dandin çıktı. Başkan Dandin protokolü selamlarken herkesi selamlayıp İl Başkan Yrd. ve İlçe Başkanını unutunca salonda kahkalara neden oldu. Başkan Dandin kısa bir süre sonra olayı toparlayıp konuşmasına geçti.

Ak Parti'nin en çalışkan Mahalle Başkanlarından biri olan Hayrullah Dandin, Mahallenin seçmen bilgilerini toplantıya katılanlarla paylaştı. Başkan Dandin 2014 Yerel seçimlerinde ise çıtayı % 60'a çıkardı. Başkan Murat Aydın'ın özel bir programı dolayısıyla katılmadığı Danışma Meclisinde Mahalle Başkanının ardında kürsüye ilçe Başkanı Bahattin Ünver çıktı. Başkan Ünver 2014 Yerel Seçimlerinin ne kadar önem arz ettiğini teşkilatına anlattı ve Kasın ayında referandum yapılabilir diyerek seçime hazır olunmasını istedi. Ak Parti İlçe Başkan Ünver temeli atılan 3.Boğaz Köprüsünün de tarihe yazılacak bir adım olduğunu vurguladı

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yrd. Sefer Seferoğlu ise konuşmasında Ak Parti ile Türkiye'nin nasıl değiştiğini ve bunun 12 Referandum ile sağlandığını söyledi. Başkan Yrd Seferoğlu , tüm bu icraatlarının devamı için bu seçimin  çok önemli olduğunu ve oyların yeniden tavan yapması gerektiğini söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.