SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahmet Kaya Kardeşini evlendirdi

SPOR 18.05.2015 - 10:01, Güncelleme: 18.05.2015 - 10:01
 

Ahmet Kaya Kardeşini evlendirdi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkan yardımcısı Ahmet Kaya'nın kardeşi İsmail Kaya Sultangazi Akşemsettin Camisi konferans salonunda Mevlid'i şerif ve Kur'an-ı kerim tilaveti ile hayatını Rukiye Otakaya ile birleştirdi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere bir çok protokol üyesinin de katıldığı düğün merasiminden sonra damadın babası Mahmut Kaya ve Gelinin Babası Yusuf Ortakaya kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti. Damat İsmail Kaya ve gelin Rukiye Ortakaya ise hayatlarının en önemli anlarından birisi olan düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. Damadın abisi Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ise kardeşinin mutu gününde yanlarında olan ,telefon açan ve telgraf gönderen herkese teşekkür etti. Ahmet Kaya Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Kardeşim İsmail Kaya ve Gelinimiz Rukiye Ortakaya'nın düğününe icabet eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın Bahattin Ünver başta olmak üzere mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün dost ve akrabalarımıza kendim ve ailem adına canı-ı gönülden teşekkür ederim" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkan yardımcısı Ahmet Kaya'nın kardeşi İsmail Kaya Sultangazi Akşemsettin Camisi konferans salonunda Mevlid'i şerif ve Kur'an-ı kerim tilaveti ile hayatını Rukiye Otakaya ile birleştirdi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere bir çok protokol üyesinin de katıldığı düğün merasiminden sonra damadın babası Mahmut Kaya ve Gelinin Babası Yusuf Ortakaya kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti. Damat İsmail Kaya ve gelin Rukiye Ortakaya ise hayatlarının en önemli anlarından birisi olan düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Damadın abisi Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ise kardeşinin mutu gününde yanlarında olan ,telefon açan ve telgraf gönderen herkese teşekkür etti. Ahmet Kaya Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Kardeşim İsmail Kaya ve Gelinimiz Rukiye Ortakaya'nın düğününe icabet eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın Bahattin Ünver başta olmak üzere mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün dost ve akrabalarımıza kendim ve ailem adına canı-ı gönülden teşekkür ederim" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.