SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

1453 Zeytinburnulular Derneği Taksim Şehitlerini andı

GÜNDEM 21.11.2022 - 12:05, Güncelleme: 21.11.2022 - 12:15
 

1453 Zeytinburnulular Derneği Taksim Şehitlerini andı

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 vatandaşımızın da yaralandığı hain terör saldırısına tepki olarak 1453 Zeytinburnulular Derneği ilçemizden konvoy eşliğinde Taksim’e yürüyüş gerçekleştirdi.

Taksim İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler, 1453 Zeytinburnulular Derneği tarafından düzenlenen yürüyüşle anıldı. 15 Temmuz Meydanında toplanan Zeytinburnulular Osmanlı Motorcular Grubuyla birlikte konvoy eşliğinde Taksim’e gittiler. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak İstiklal Caddesindeki olay yerine giderek burada basın açıklaması yaptılar.  Şehitleri anma platformuna karanfil bırakan Dernek Başkanı Recep Keskin ve Dernek Yöneticileri  “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratlarıyla ve tekbir getirdiler. Başkan Keskin yaptığı konuşmada  “Bugün burada terör örgütü PKK tarafından İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen kalleşçe eylemde şehit olan vatandaşlarımızı dualarla yad etmek için toplandık. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 1453 Zeytinburnulular Derneği olarak hiçbir terör örgütünden korkmadığımızı, sokaklarımızı ve meydanlarımızı boş bırakmayacağımızı, yılmayacağımızı, diklenmeden dik duracağımızı ifade etmek için Taksim’deyiz. Biz devletimize güveniyoruz. Biz Türkiye’nin aydınlık yüzü ve geleceği olan vatanseverler olarak bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü, onu destekleyen herkesi ve her düşünceyi lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.
Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 vatandaşımızın da yaralandığı hain terör saldırısına tepki olarak 1453 Zeytinburnulular Derneği ilçemizden konvoy eşliğinde Taksim’e yürüyüş gerçekleştirdi.

Taksim İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler, 1453 Zeytinburnulular Derneği tarafından düzenlenen yürüyüşle anıldı. 15 Temmuz Meydanında toplanan Zeytinburnulular Osmanlı Motorcular Grubuyla birlikte konvoy eşliğinde Taksim’e gittiler. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak İstiklal Caddesindeki olay yerine giderek burada basın açıklaması yaptılar. 

Şehitleri anma platformuna karanfil bırakan Dernek Başkanı Recep Keskin ve Dernek Yöneticileri  “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratlarıyla ve tekbir getirdiler. Başkan Keskin yaptığı konuşmada  “Bugün burada terör örgütü PKK tarafından İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen kalleşçe eylemde şehit olan vatandaşlarımızı dualarla yad etmek için toplandık. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 1453 Zeytinburnulular Derneği olarak hiçbir terör örgütünden korkmadığımızı, sokaklarımızı ve meydanlarımızı boş bırakmayacağımızı, yılmayacağımızı, diklenmeden dik duracağımızı ifade etmek için Taksim’deyiz. Biz devletimize güveniyoruz. Biz Türkiye’nin aydınlık yüzü ve geleceği olan vatanseverler olarak bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü, onu destekleyen herkesi ve her düşünceyi lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.