SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Seyitnizam'da Feci Kaza

GÜNDEM 19.10.2021 - 14:26, Güncelleme: 19.10.2021 - 18:59
 

Zeytinburnu Seyitnizam'da Feci Kaza

Zeytinburnu’nda tramvay yoluna girmeye çalışan araçla o sırada seyir halinde bulunan tramvay çarpıştı. Araç çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki direğe çarparak paramparça olurken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi’nde saat 13.30 sıralarında oldu. Mustafa Sönmez yönetimindeki 34 BSF 272 plakalı Ford marka ticari araç, ters yönde ara sokaktan tramvay yoluna girerken, Bağcılar yönüne giden tramvayla çarpıştı. Akşemsettin ile Mithat Paşa durağı arasında meydana gelen kazada çarpışmanın etkisiyle yön değiştiren araç, elektrik akımını sağlayan direğe çarparak durdu.  Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Direğe çarpan Ford marka ticari araç paramparça olurken, camları kırılan tramvayda da hasar oluştu. Öte yandan yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yol da trafiğe açıldı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri Bağcılar yönüne durdu. Kaza anını anlatan sürücü Mustafa Sönmez, "Tramvay bize vurdu, çevirdi biz de direğe vurduk. Bir anda duramadı vurdu bize" dedi. Olay sırasında olan Erkan Demirel ise, "Araç ters yönden geldi. Buradan sağa dönerken, tramvayda hızlı gelirken direk birbirlerine çarptı. Vurduğu zaman döndürüyor. iki kişi vardı. Onları da dışarı çıkardık" diye konuştu.
Zeytinburnu’nda tramvay yoluna girmeye çalışan araçla o sırada seyir halinde bulunan tramvay çarpıştı. Araç çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki direğe çarparak paramparça olurken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi’nde saat 13.30 sıralarında oldu. Mustafa Sönmez yönetimindeki 34 BSF 272 plakalı Ford marka ticari araç, ters yönde ara sokaktan tramvay yoluna girerken, Bağcılar yönüne giden tramvayla çarpıştı. Akşemsettin ile Mithat Paşa durağı arasında meydana gelen kazada çarpışmanın etkisiyle yön değiştiren araç, elektrik akımını sağlayan direğe çarparak durdu. 

Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Direğe çarpan Ford marka ticari araç paramparça olurken, camları kırılan tramvayda da hasar oluştu. Öte yandan yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yol da trafiğe açıldı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza nedeniyle tramvay seferleri Bağcılar yönüne durdu. Kaza anını anlatan sürücü Mustafa Sönmez, "Tramvay bize vurdu, çevirdi biz de direğe vurduk. Bir anda duramadı vurdu bize" dedi.

Olay sırasında olan Erkan Demirel ise, "Araç ters yönden geldi. Buradan sağa dönerken, tramvayda hızlı gelirken direk birbirlerine çarptı. Vurduğu zaman döndürüyor. iki kişi vardı. Onları da dışarı çıkardık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.