SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
 

Metin Hayıroğlu 4.Kez Trabzonlular Derneğinin başkanı seçildi

Oldukça görkemli bir genel kurul yapmayı planlayan Zeytinburnu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu vakaların İstanbul’da çok yüksek bir seviye yükselmenden dolayı pandemi gölgesinde çok az sayıda davetli ile hızlı bir genel kurul yapmak zorunda kaldı. Emine inanç vakfı düğün salonunda yapılan Genel Kurulun Divan Başkanlığını Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Kâtip üyeliklerini ise Ali Kazdal, Ömer Yılmaz Hayıroğlu yaptı.  Kongre saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal marşı ile start aldı. Daha sonra Faaliyet, Bütçe ve Denetleme Raporları görüşüldü ardından tek tek ibra edildi. Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibrasının ardından Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun seçimine geçildi. . Ahmet Metin Hayıroğlu tek lise ile girdiği genel kuruldan 4.kez Zeytinburnu Trabzonlular Derneğinin Başkanı olarak çıktı. 
Ekleme Tarihi: 13.04.2021 - 00:25

Metin Hayıroğlu 4.Kez Trabzonlular Derneğinin başkanı seçildi

Zeytinburnu Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunu Emine inanç vakfı düğün salonunda pandemi gölgesinde sınırlı sayıda davetli ile yaptı. Ahmet Metin Hayıroğlu tek lise ile girdiği genel kuruldan 4.kez Zeytinburnu Trabzonlular De

Oldukça görkemli bir genel kurul yapmayı planlayan Zeytinburnu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu vakaların İstanbul’da çok yüksek bir seviye yükselmenden dolayı pandemi gölgesinde çok az sayıda davetli ile hızlı bir genel kurul yapmak zorunda kaldı. Emine inanç vakfı düğün salonunda yapılan Genel Kurulun Divan Başkanlığını Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Kâtip üyeliklerini ise Ali Kazdal, Ömer Yılmaz Hayıroğlu yaptı. 

Kongre saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal marşı ile start aldı. Daha sonra Faaliyet, Bütçe ve Denetleme Raporları görüşüldü ardından tek tek ibra edildi. Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibrasının ardından Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun seçimine geçildi. . Ahmet Metin Hayıroğlu tek lise ile girdiği genel kuruldan 4.kez Zeytinburnu Trabzonlular Derneğinin Başkanı olarak çıktı. 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.