SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
 

İYİ Parti'den Zeytinburnu Belediyesi 2020 Yılı Performans Bütçesine RED oyu

Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Zeytinburnu Belediyesi'nin 2020 Yılı Performans Bütçe görüşmesinde İYİ Parti adına söz aldı. Güreler, 2020 yılında yapılan bir ankette Zeytinburnu'nun en öncelikli sorunları soruldu ve ankette ilk sırada otopark sorunu çıktı. Güreler; Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un seçim vaadlerinde mahallere katlı otopark sözü olduğunu ve bu sözlerin ne kadarını yerine getirdiğini sordu. Performans Bütçeyi de performansız bulan Meclis Üyesi Mustafa Güreler oylamada RED oyu kullandı..
Ekleme Tarihi: 10.04.2021 - 20:16

İYİ Parti'den Zeytinburnu Belediyesi 2020 Yılı Performans Bütçesine RED oyu

Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Zeytinburnu Belediyesi'nin 2020 Yılı Performans Bütçe görüşmesinde İYİ Parti adına söz aldı.

Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Zeytinburnu Belediyesi'nin 2020 Yılı Performans Bütçe görüşmesinde İYİ Parti adına söz aldı. Güreler, 2020 yılında yapılan bir ankette Zeytinburnu'nun en öncelikli sorunları soruldu ve ankette ilk sırada otopark sorunu çıktı.

Güreler; Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un seçim vaadlerinde mahallere katlı otopark sözü olduğunu ve bu sözlerin ne kadarını yerine getirdiğini sordu. Performans Bütçeyi de performansız bulan Meclis Üyesi Mustafa Güreler oylamada RED oyu kullandı..

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.