SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Trabzon Dernekler Federasyonu iftar verdi

KÜLTÜR 28.07.2012 - 15:43, Güncelleme: 28.07.2012 - 15:43
 

Trabzon Dernekler Federasyonu iftar verdi

Trabzon dernekler Federasyonunun yeni yönetim Trabzonlu işadamlarını Zeytinburnu Sur Cafe’de görkemli bir iftar yemeğinde bir araya getirdi

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gecesine katılım üst düzeydeydi ve siyasetçisinden sanatçısına işadamından bürokratına kadar herkes oradaydı. Programın sunuculuğunu ise Zeki Gökçe ve Nilüfer Birinci yaptı. Bize Her Yer Trabzon sloganını bir kez daha ön plana çıktığı iftar yemeğinde katılanlar adeta mini bir Trabzon konsepti oluşturmuşlardı. Yüzlerce dernek yöneticisinin bir araya geldiği iftara birçok ünlü isim akın etti. İftar sahibi Trabzonlular olunca espri ve fıkralarda havada uçuştu. Verilen iftara bilimden sanata, tiyatrodan siyasete kendi konularında isim yapan birçok kişi ünlü isim katıldı. Trabzonlu işadamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Zeytinburnu’nun ikamet etmesinden dolayı bir nevi iftar programının ev sahipliğini yaptı. 108 derneğin üyesi olduğu federasyonun başkanı Mustafa Demir yaptığı konuşma da şunları söyledi. "İstanbul’da yüzlerce Trabzon Derneği var. Biz federasyonu kurmadan önce bu derneklerin bir üst kuruluşu yoktu. Şu an ise bu dernekleri daha disiplinli ve planlı çalışmalara dâhil etmek için birçok alt yapı çalışması yaptık dedi. Başkan Demir Beylikdüzü Gürpınar'da Belediye başkanımızın bize tahsis ettiği 78 dönümlük arazi üzerinde Trabzon'da olan bir çok geleneksel yapının içinde olacağı muhteşem bir sosyal tesis yapıyoruz dedi. Başkan yedi yıl önce kurulmasına rağmen Trabzon Dernekler Federasyonu olarak çok güzel işlere imza attıklarını söyledi. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu,Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay,CHP Trabzon milletvekili ve grup başkan vekili Akif Hamza Çebi,İstanbul milletvekili Faik Tunay,Eski orman ve çevre bakanı Osman Pep,Eski Kızılay genel başkanı Tekin Küçükali,Malatyalı işdamları dernek başkanı(MİAD) ve Crispino'nun patronu Yunus Akdaş,Of Belediye başkanı Mustafa Saral,Maraşder genel başkanı Av. Şaban Kurt, Samsun Dernekler Federasyonu başkanı Kaya Aşçı,Ak Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi Yüksel Durmuş, ZEYDEF Başkanı Yıldıray Baş, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Metin Titiz, Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, İstanbul Muhtarları Derneği Başkanı ve Bahçelievler Siyahuşpaşa Muhtarı Selami Aykut sanat camiasından fıkraları ile meşhur Oflu Ali ÖZTÜRK , Seyfettin Çakıral , Bayram Dinçer ,Abdurrahman Yazıcı, Tahsin Taşkın başta olmak üzere siyaset, sanat, ve iş dünyasından 700'e yakın önemli isim Trabzon dernekler Federasyonu’nun iftar programına katıldı. Tahsin Taşkın’ın yaptığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taklidi iftar programına katılanlardan büyük alkış alırken, Oflu Alinin anlattığı fıkrarlar katılanları gülmekten kırdı geçirdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Trabzon dernekler Federasyonunun yeni yönetim Trabzonlu işadamlarını Zeytinburnu Sur Cafe’de görkemli bir iftar yemeğinde bir araya getirdi
Trabzon Dernekleri Federasyonu Gecesine katılım üst düzeydeydi ve siyasetçisinden sanatçısına işadamından bürokratına kadar herkes oradaydı. Programın sunuculuğunu ise Zeki Gökçe ve Nilüfer Birinci yaptı.

Bize Her Yer Trabzon sloganını bir kez daha ön plana çıktığı iftar yemeğinde katılanlar adeta mini bir Trabzon konsepti oluşturmuşlardı. Yüzlerce dernek yöneticisinin bir araya geldiği iftara birçok ünlü isim akın etti. İftar sahibi Trabzonlular olunca espri ve fıkralarda havada uçuştu.
Verilen iftara bilimden sanata, tiyatrodan siyasete kendi konularında isim yapan birçok kişi ünlü isim katıldı. Trabzonlu işadamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Zeytinburnu’nun ikamet etmesinden dolayı bir nevi iftar programının ev sahipliğini yaptı.

108 derneğin üyesi olduğu federasyonun başkanı Mustafa Demir yaptığı konuşma da şunları söyledi. "İstanbul’da yüzlerce Trabzon Derneği var. Biz federasyonu kurmadan önce bu derneklerin bir üst kuruluşu yoktu. Şu an ise bu dernekleri daha disiplinli ve planlı çalışmalara dâhil etmek için birçok alt yapı çalışması yaptık dedi. Başkan Demir Beylikdüzü Gürpınar'da Belediye başkanımızın bize tahsis ettiği 78 dönümlük arazi üzerinde Trabzon'da olan bir çok geleneksel yapının içinde olacağı muhteşem bir sosyal tesis yapıyoruz dedi. Başkan yedi yıl önce kurulmasına rağmen Trabzon Dernekler Federasyonu olarak çok güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu,Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay,CHP Trabzon milletvekili ve grup başkan vekili Akif Hamza Çebi,İstanbul milletvekili Faik Tunay,Eski orman ve çevre bakanı Osman Pep,Eski Kızılay genel başkanı Tekin Küçükali,Malatyalı işdamları dernek başkanı(MİAD) ve Crispino'nun patronu Yunus Akdaş,Of Belediye başkanı Mustafa Saral,Maraşder genel başkanı Av. Şaban Kurt, Samsun Dernekler Federasyonu başkanı Kaya Aşçı,Ak Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi Yüksel Durmuş, ZEYDEF Başkanı Yıldıray Baş, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Metin Titiz, Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, İstanbul Muhtarları Derneği Başkanı ve Bahçelievler Siyahuşpaşa Muhtarı Selami Aykut sanat camiasından fıkraları ile meşhur Oflu Ali ÖZTÜRK , Seyfettin Çakıral , Bayram Dinçer ,Abdurrahman Yazıcı, Tahsin Taşkın başta olmak üzere siyaset, sanat, ve iş dünyasından 700'e yakın önemli isim Trabzon dernekler Federasyonu’nun iftar programına katıldı.

Tahsin Taşkın’ın yaptığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taklidi iftar programına katılanlardan büyük alkış alırken, Oflu Alinin anlattığı fıkrarlar katılanları gülmekten kırdı geçirdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.