SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yenidoğan Mahallesinde İskele Faciası geliyor

14.07.2012 - 12:03, Güncelleme: 14.07.2012 - 12:03
 

Yenidoğan Mahallesinde İskele Faciası geliyor

Zeytinburnu Belediyesinin taşeron işçileri ile başı belada. Son bir ayda bir çok habere konu olan taşeron işçiler yine vurdumduymaz çalışmaları ile gündemde.

Zeytinburnu Belediyesi Deprem ve Kentsel Dönüşümün çok konuşulduğu bir dönemde Beledi,ye meclisinden bir karar çıkararak ilçemizdeki binaların dış cephe yenileme zorunluluğu getirdi. İlçemizdeki bir çok binanın pereme karşı güçlendirilmesi gerekirken dış cephe makyajı yapılması ve adeta riskli binaların saklanması çalışması ilçemizdeki bir çok önde gelen isim tarafında şiddetle eleştiriliyor. Tam bu dönemde ilçemizde dış cephe yenilmesi büyük bie hızla devam ediyor. En son Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın cephe yenileyen taşeron işçiler ile yaşadığı sorunun gündeme getirip buna dikkat çelmiştik ve bir facia daha yaşamandan tedbir alınmasını yetkililerden istemiştik. Şimdi yayınlayacağımız fotoğraflar gösteriyor ki Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri bu ve benzeri haberlere duyarsız bir şeklide yaklaşmaya devam ediyorlar. Görüntüleri Zeytinburnu'nun en ilşek caddelerinden bir olan 58.bulvar caddesinin hemen arka bölümünde Yenidoğan Mahallesi 41.Sokak da çektik. İskelenin büyük tehlike arz ettiğini gören İşadamı Ali Rıza Üstündağ hemen Zeytinburnu Belediyesi yetkilerini arayıp durumum bildiriyor. Kendilerine hiç bir yetkilinin konu ile ilgili dönmeyip olay yerine de hiç kimseyi göndermiyorlar. çocukların iskelenin altında gezdiğin gören Üstündağ olayı daha çok ciddiye alıp tekrar belediyeye ulaşıyor. aldığı yanıt ise oldukça korkutucu siz rahat olun iskelenin herhangi bir teklisi yoktur deniliyor. Olayla ilgili Zeytinburnu Haber'e İşadamı Ali Rıza Üstündağ şunları anlattı.Zeytinburnu belediyesi saat:18:35 de aradım ve yetkililere durum arz ettim . Tarafımıza dönen bir yetkili biz durumu kontrol ettik hiçbir tehlike arz etmemektedir rahat olun uyarısında bulundu. zahmet edip gelmediler iskele gelişi güzel kurulmuştur.İskelenin altından çocuklar geçmektedir. Hiçbir uyarı ve tehlikeyi önleyecek bir kordon oluşturulmamış ve gün boyu iskelede çalışan bulunmamaktadır. Sert bir rüzgarda olası facia yaşanmaması için önlem alınmalı.Sahipsiz bir iskele Çok işlek bir dönemeç olan sokak başından aşağıya sözde tehlikesiz olan iskele demirleri tehlike arz etmemektedir dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesinin taşeron işçileri ile başı belada. Son bir ayda bir çok habere konu olan taşeron işçiler yine vurdumduymaz çalışmaları ile gündemde.

Zeytinburnu Belediyesi Deprem ve Kentsel Dönüşümün çok konuşulduğu bir dönemde Beledi,ye meclisinden bir karar çıkararak ilçemizdeki binaların dış cephe yenileme zorunluluğu getirdi. İlçemizdeki bir çok binanın pereme karşı güçlendirilmesi gerekirken dış cephe makyajı yapılması ve adeta riskli binaların saklanması çalışması ilçemizdeki bir çok önde gelen isim tarafında şiddetle eleştiriliyor.

Tam bu dönemde ilçemizde dış cephe yenilmesi büyük bie hızla devam ediyor. En son Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya'nın cephe yenileyen taşeron işçiler ile yaşadığı sorunun gündeme getirip buna dikkat çelmiştik ve bir facia daha yaşamandan tedbir alınmasını yetkililerden istemiştik.

Şimdi yayınlayacağımız fotoğraflar gösteriyor ki Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri bu ve benzeri haberlere duyarsız bir şeklide yaklaşmaya devam ediyorlar. Görüntüleri Zeytinburnu'nun en ilşek caddelerinden bir olan 58.bulvar caddesinin hemen arka bölümünde Yenidoğan Mahallesi 41.Sokak da çektik.

İskelenin büyük tehlike arz ettiğini gören İşadamı Ali Rıza Üstündağ hemen Zeytinburnu Belediyesi yetkilerini arayıp durumum bildiriyor. Kendilerine hiç bir yetkilinin konu ile ilgili dönmeyip olay yerine de hiç kimseyi göndermiyorlar. çocukların iskelenin altında gezdiğin gören Üstündağ olayı daha çok ciddiye alıp tekrar belediyeye ulaşıyor. aldığı yanıt ise oldukça korkutucu siz rahat olun iskelenin herhangi bir teklisi yoktur deniliyor.

Olayla ilgili Zeytinburnu Haber'e İşadamı Ali Rıza Üstündağ şunları anlattı.Zeytinburnu belediyesi saat:18:35 de aradım ve yetkililere durum arz ettim . Tarafımıza dönen bir yetkili biz durumu kontrol ettik hiçbir tehlike arz etmemektedir rahat olun uyarısında bulundu. zahmet edip gelmediler iskele gelişi güzel kurulmuştur.İskelenin altından çocuklar geçmektedir. Hiçbir uyarı ve tehlikeyi önleyecek bir kordon oluşturulmamış ve gün boyu iskelede çalışan bulunmamaktadır. Sert bir rüzgarda olası facia yaşanmaması için önlem alınmalı.Sahipsiz bir iskele Çok işlek bir dönemeç olan sokak başından aşağıya sözde tehlikesiz olan iskele demirleri tehlike arz etmemektedir dedi.
kullan
kullan
kullan
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.