SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP’den engellilerin eylemine destek

GÜNDEM 10.07.2012 - 07:12, Güncelleme: 10.07.2012 - 07:12
 

CHP’den engellilerin eylemine destek

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan engellileri eylemlerinde yalnız bırakmadı ve İl Başkanı ile yanlarında yer aldı

Ak Parti milletvekilinin, 1 Temmuz 2005 tarihinde TBMM’de kabul edilen Özürlüler Yasası’yla 7 yıl içinde tüm kamusal alanların ve toplu taşıma araçlarının engellilerin erişimine uygun hale getirilmesini öngören yasa uygulamasının 3 yıl daha uzatılmasını isteyen teklifi, engellilerin tepkisine sebep oldu. Engelli yurttaşların oluşturduğu 7 Temmuz Platformu, süre uzatımını Taksim Gezi Parkı’nda düzenledikleri eylemle protesto etti. 7 Temmuz Platformu adına yapılan açıklamada, “Bizler engelli hakları konusunda çalışan sivil toplum kuruluşu yöneticileri, temsilcileri, engelli hakları konusunda çalışan aktivistler, engelli bireyler ve yakınları olarak sürenin uzatılarak engellileri tüm hak ve özgürlüklerden mahrum bırakacak olan söz konusu 3 yıllık öteleme düzenlemesine tüm gücümüzle karşı duruyoruz” denildi. 7 Temmuz Platformu Taksim Gezi Parkı’nda 48 saat sürecek “uyumuyoruz” etkinliği düzenledi. Eylemde engellileri CHP de yalnız bırakmadı. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İl Başkanvekili Canan Kaftancıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hasan Karaoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Derin, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney ve CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan eyleme katılarak destek verdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan engellileri eylemlerinde yalnız bırakmadı ve İl Başkanı ile yanlarında yer aldı

Ak Parti milletvekilinin, 1 Temmuz 2005 tarihinde TBMM’de kabul edilen Özürlüler Yasası’yla 7 yıl içinde tüm kamusal alanların ve toplu taşıma araçlarının engellilerin erişimine uygun hale getirilmesini öngören yasa uygulamasının 3 yıl daha uzatılmasını isteyen teklifi, engellilerin tepkisine sebep oldu.

Engelli yurttaşların oluşturduğu 7 Temmuz Platformu, süre uzatımını Taksim Gezi Parkı’nda düzenledikleri eylemle protesto etti. 7 Temmuz Platformu adına yapılan açıklamada, “Bizler engelli hakları konusunda çalışan sivil toplum kuruluşu yöneticileri, temsilcileri, engelli hakları konusunda çalışan aktivistler, engelli bireyler ve yakınları olarak sürenin uzatılarak engellileri tüm hak ve özgürlüklerden mahrum bırakacak olan söz konusu 3 yıllık öteleme düzenlemesine tüm gücümüzle karşı duruyoruz” denildi. 7 Temmuz Platformu Taksim Gezi Parkı’nda 48 saat sürecek “uyumuyoruz” etkinliği düzenledi.

Eylemde engellileri CHP de yalnız bırakmadı. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İl Başkanvekili Canan Kaftancıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hasan Karaoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Derin, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney ve CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan eyleme katılarak destek verdi.
kullan
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.