SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Merkezefedi’de fesleğen dağıttı

03.05.2012 - 20:46, Güncelleme: 03.05.2012 - 20:46
 

Başkan Merkezefedi’de fesleğen dağıttı

Zeytinburnu, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, 'Fesleğen Kokulu Bahar, Hoş geldin!' etkinliği kapsamında Merkezefendi Mahallesi'nde fesleğen dağıtımına devam etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç, ve birim müdürleri ile birlikte geldiği, Belediyenin ekibini Muhtar Nejdet Baykan karşıladı. Merkezefendi Mahallesi’ndeki vatandaşlara baharın müjdecisi fesleğen dağıttı. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Aydın, karşılaştığı vatandaşlarla kısa süreli olsa da sohbet etti, balkonlardan sepet uzatarak kendisinden fesleğen isteyenleri boş çevirmedi Dağıtılan fesleğenlerin baharı simgeleyen bir çiçek olduğunu belirten Başkan Aydın, “Fesleğen haşarat kovucu özelliğinin yanında ferahlatıcı özelliği de bulunuyor. Zeytinburnu’nda her evde fesleğenler açacak. Bizde bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve bahar sevincine ortak olmak için halkımıza fesleğen hediye ediyoruz. Mayıs’ın 15’ine kadar sürecek kampanya boyunca 200 bin adet fesleğen dağıtmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnu, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, 'Fesleğen Kokulu Bahar, Hoş geldin!' etkinliği kapsamında Merkezefendi Mahallesi'nde fesleğen dağıtımına devam etti.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Zafer Alsaç, ve birim müdürleri ile birlikte geldiği, Belediyenin ekibini Muhtar Nejdet Baykan karşıladı. Merkezefendi Mahallesi’ndeki vatandaşlara baharın müjdecisi fesleğen dağıttı.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Aydın, karşılaştığı vatandaşlarla kısa süreli olsa da sohbet etti, balkonlardan sepet uzatarak kendisinden fesleğen isteyenleri boş çevirmedi

Dağıtılan fesleğenlerin baharı simgeleyen bir çiçek olduğunu belirten Başkan Aydın, “Fesleğen haşarat kovucu özelliğinin yanında ferahlatıcı özelliği de bulunuyor. Zeytinburnu’nda her evde fesleğenler açacak. Bizde bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve bahar sevincine ortak olmak için halkımıza fesleğen hediye ediyoruz. Mayıs’ın 15’ine kadar sürecek kampanya boyunca 200 bin adet fesleğen dağıtmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.