SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP nin İlk Seçimli Gençlik Kongresi

GÜNDEM 29.04.2012 - 11:09, Güncelleme: 29.04.2012 - 11:09
 

CHP nin İlk Seçimli Gençlik Kongresi

CHP nin İlk Seçimli Gençlik Kolu Kongresi 6 Mayısta Zeytinburnu Öğretmenler evinde yapılacak.

Nisan 2012 Olağan İlçe Örgüt Toplantısında İlçe Başkanı Metin Doğan Tüm Türkiye çapında ilk Seçimli Gençlik Kongresinin İlçemizde yapılacağını duyurdu. İlçe Başkanı Daha önce de belirttiğim gibi biz İlçe binamızı Gençlerin daha özgür ve Demokratik ortamda siyaset yapabilmeleri için aldık. İlçemizde Gençlerimiz siyasette çok daha etkin rol oynamaya başlayacaktır. Başlamıştır. Gençlik Ülkemizin de Partimizin de teminatıdır dedi. Gençlik Kolundan yapılan açıklamada Kongrenin 6 Mayısta Öğretmenler evinde Saat 13.00 te yapılacağı açıklandı. ''CHP ZEYTİNBURNU GENÇLİK KOLU KONGRESİ 6 MAYIS 2012 TARİHİNDE Z.BURNU ÖĞRETMEN EVİNDE SAAT 13:00 DE YAPILAÇAKTIR. HERKESİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK OLAN KONGREMİZE BEKLERİZ''
CHP nin İlk Seçimli Gençlik Kolu Kongresi 6 Mayısta Zeytinburnu Öğretmenler evinde yapılacak.
Nisan 2012 Olağan İlçe Örgüt Toplantısında İlçe Başkanı Metin Doğan Tüm Türkiye çapında ilk Seçimli Gençlik Kongresinin İlçemizde yapılacağını duyurdu.

İlçe Başkanı Daha önce de belirttiğim gibi biz İlçe binamızı Gençlerin daha özgür ve Demokratik ortamda siyaset yapabilmeleri için aldık. İlçemizde Gençlerimiz siyasette çok daha etkin rol oynamaya başlayacaktır. Başlamıştır. Gençlik Ülkemizin de Partimizin de teminatıdır dedi. Gençlik Kolundan yapılan açıklamada Kongrenin 6 Mayısta Öğretmenler evinde Saat 13.00 te yapılacağı açıklandı.

''CHP ZEYTİNBURNU GENÇLİK KOLU KONGRESİ
6 MAYIS 2012 TARİHİNDE Z.BURNU ÖĞRETMEN EVİNDE SAAT 13:00 DE YAPILAÇAKTIR. HERKESİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK OLAN KONGREMİZE BEKLERİZ''
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.