SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşil Ilgazspor'da hedef 1. Amatör

01.02.2012 - 16:12, Güncelleme: 01.02.2012 - 16:12
 

Yeşil Ilgazspor'da hedef 1. Amatör

İstanbul 2. Amatör Lig takımlarından Çankırı Yeşil Ilgazspor’un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktörlüğünü Nejat Öntaş’ın yaptığı Yeşil-Beyazlılar’da hedef 1. Amatör Lig’e yükselmek.

Geçen sezon Telsizspor’u 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Nejat Öntaş bu sezon bir başka Zeytinburnu ekibi olan Yeşil Ilgazspor’un başında… Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten teknik patron Öntaş, “Şu andaz U19 takımımız ligde çok iyi sonuçlara imza atıyor. Bu takım, 2. Amatör’deki A takımımızın iskeletini oluşturacak. Ekibe tecrübeli isimler takviye edeceğiz. Hedefimiz 1. Amatör Lig” dedi. Galatasaraylı milli futbolcu Arif Erdem’i çıkaran bir camia olarak Yeşil Ilgazspor’un yerinin 2. Amatör olmadığını belirten Öntaş, “Yönetimimiz bize tam destek veriyor. Bu desteğe layık olmak istiyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor” diye konuştu. YEREL FUTBOL-EFKAN BUCAK
İstanbul 2. Amatör Lig takımlarından Çankırı Yeşil Ilgazspor’un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktörlüğünü Nejat Öntaş’ın yaptığı Yeşil-Beyazlılar’da hedef 1. Amatör Lig’e yükselmek.
Geçen sezon Telsizspor’u 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Nejat Öntaş bu sezon bir başka Zeytinburnu ekibi olan Yeşil Ilgazspor’un başında… Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten teknik patron Öntaş, “Şu andaz U19 takımımız ligde çok iyi sonuçlara imza atıyor. Bu takım, 2. Amatör’deki A takımımızın iskeletini oluşturacak. Ekibe tecrübeli isimler takviye edeceğiz. Hedefimiz 1. Amatör Lig” dedi.

Galatasaraylı milli futbolcu Arif Erdem’i çıkaran bir camia olarak Yeşil Ilgazspor’un yerinin 2. Amatör olmadığını belirten Öntaş, “Yönetimimiz bize tam destek veriyor. Bu desteğe layık olmak istiyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor” diye konuştu.

YEREL FUTBOL-EFKAN BUCAK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.