SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tekin meydan okudu-İspatlayın İstifa ederim

GÜNDEM 29.08.2011 - 22:07, Güncelleme: 29.08.2011 - 22:07
 

Tekin meydan okudu-İspatlayın İstifa ederim

Gürsel Tekin, Ankara eski il başkanının rüşvet iddialarını yalanlayarak, 'İspatlayın, istifa edeyim' dedi.

Son haftanın en çok konuşulan ismi Gürsel Tekin, hakkındaki iddialara cevap verdi. Tekin, eski il başkanının iddiası için "ispat etsin siyaseti bırakırım" dedi. Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa eden Tarık Şengül, Gürsel Tekin hakkında elinde kaset olduğu iddiasını ortaya atmıştı. Dediğine göre Tekin, bir işadamını kendisine yollamış ve imar değişikliği için yardımcı olunmasını istemişti. İnternethaber'e iddialarla ilgili konuşan Gürsel Tekin, eski il başkanına karşı hayli öfkeliydi. Çirkin bir iftiraya maruz kaldığını düşünen Gürsel Tekin, "hodri meydan" diyerek "Ben imar rantına karşı savaş açmış bir adamım. Madem elinde kaset olduğunu söylüyor ispat etsin. Benim böyle bir şey yaptığımı kanıtladıkları anda siyaseti bırakırım" dedi. İSTİFASI İSTENİNCE SALDIRDI Peki Tarık Şengül'ün niyeti ne? Neden Gürsel Tekin'i hedefe koydu? Gürsel Tekin bu konuda açık ve net konuşuyor. Diyor ki: "Çünkü ben onun İl Başkanı olabilecek kapasitede biri olduğunu düşünmüyordum. İl başkanlığından istifa etmesi gerektiğini söyledim. İstifası istenince de "fare için damı yakmaya" niyet etti. Olan kişisel kin ve intikam hesabı. Bunun için de "çamur atayım izi kalsın" mantığı ile iftira atıyor." KILIÇDAROĞLU İLE ARASI KÖTÜ MÜ? Gürsel Tekin "tenzili rütbe" iddiaları ve Kılıçdaroğlu ile arasının kötü olduğu yönündeki söylentilere de son noktayı koydu. Tekin, "Genel Başkan yardımcılığı görevinden ayrılmayı ben istedim. Bunu da seçimlerden önce Sayın Başkana iletmiştim. Şimdiki görevimden çok memnunum ve keşke seçimlerden önce bu göreve gelseydim diye düşünüyorum. Medya ve propaganda benim en sevdiğim alan... Sayın genel Başkan ile de hiçbir sorunumuz yok" dedi.
Gürsel Tekin, Ankara eski il başkanının rüşvet iddialarını yalanlayarak, 'İspatlayın, istifa edeyim' dedi.
Son haftanın en çok konuşulan ismi Gürsel Tekin, hakkındaki iddialara cevap verdi. Tekin, eski il başkanının iddiası için "ispat etsin siyaseti bırakırım" dedi.

Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa eden Tarık Şengül, Gürsel Tekin hakkında elinde kaset olduğu iddiasını ortaya atmıştı. Dediğine göre Tekin, bir işadamını kendisine yollamış ve imar değişikliği için yardımcı olunmasını istemişti.

İnternethaber'e iddialarla ilgili konuşan Gürsel Tekin, eski il başkanına karşı hayli öfkeliydi. Çirkin bir iftiraya maruz kaldığını düşünen Gürsel Tekin, "hodri meydan" diyerek "Ben imar rantına karşı savaş açmış bir adamım. Madem elinde kaset olduğunu söylüyor ispat etsin. Benim böyle bir şey yaptığımı kanıtladıkları anda siyaseti bırakırım" dedi.

İSTİFASI İSTENİNCE SALDIRDI

Peki Tarık Şengül'ün niyeti ne?
Neden Gürsel Tekin'i hedefe koydu?

Gürsel Tekin bu konuda açık ve net konuşuyor.

Diyor ki:

"Çünkü ben onun İl Başkanı olabilecek kapasitede biri olduğunu düşünmüyordum. İl başkanlığından istifa etmesi gerektiğini söyledim. İstifası istenince de "fare için damı yakmaya" niyet etti. Olan kişisel kin ve intikam hesabı. Bunun için de "çamur atayım izi kalsın" mantığı ile iftira atıyor."

KILIÇDAROĞLU İLE ARASI KÖTÜ MÜ?

Gürsel Tekin "tenzili rütbe" iddiaları ve Kılıçdaroğlu ile arasının kötü olduğu yönündeki söylentilere de son noktayı koydu.

Tekin, "Genel Başkan yardımcılığı görevinden ayrılmayı ben istedim. Bunu da seçimlerden önce Sayın Başkana iletmiştim. Şimdiki görevimden çok memnunum ve keşke seçimlerden önce bu göreve gelseydim diye düşünüyorum. Medya ve propaganda benim en sevdiğim alan... Sayın genel Başkan ile de hiçbir sorunumuz yok" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.