SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Patlama Anı Güvenlik Kameralarında-VİDEO

09.02.2008 - 12:34, Güncelleme: 09.02.2008 - 12:34
 

Patlama Anı Güvenlik Kameralarında-VİDEO

Davutpaşa'da meydana gelen ve 17 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlama güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah saatlerinde Topkapı Davutpaşa Çiftçehavuzlar Caddesi Şişecam fabrikası yanında bulunan 3 katlı bir işyerinde meydana gelen patlamada son belirlemelere göre 17 kişinin hayatını kaybettiği, 4'ü ağır olmak üzere 68 kişinin de yaralandığı belirtilirken, yaşanan facia güvenlik kameralarınca kaydedildi. Patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Patlama anı kamerada   www.zeytinburnuhaber.org
Davutpaşa'da meydana gelen ve 17 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlama güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah saatlerinde Topkapı Davutpaşa Çiftçehavuzlar Caddesi Şişecam fabrikası yanında bulunan 3 katlı bir işyerinde meydana gelen patlamada son belirlemelere göre 17 kişinin hayatını kaybettiği, 4'ü ağır olmak üzere 68 kişinin de yaralandığı belirtilirken, yaşanan facia güvenlik kameralarınca kaydedildi. Patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Patlama anı kamerada

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.