SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda elektrik kesintisi

GÜNDEM 22.03.2008 - 09:37, Güncelleme: 22.03.2008 - 09:37
 

Zeytinburnu'nda elektrik kesintisi

Bayrampaşa ve Bakırköy İşletme Müdürlüklerince Yapılacak Çalışmalar Nedeniyle, 23-30 Mart Tarihleri Arasında Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Bayrampaşa ve Bakırköy işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle, 23-30 Mart tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti programı şöyle: Bayrampaşa İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 23 Mart'ta 08.00-16.00 saatleri arasında; Terazidere Mahallesi Sema Sokak, Hakan Sokak ve Güneş Caddesinin bir kısmı.  Bakırköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, Zeytinburnu ilçesinde ve 08.00-18.00 saatleri arasında olmak üzere, 24 Mart'ta; Tercüman Bloklarının bir kısmı, Merkezefendi Kiptaş Evleri Şantiye ve civarı ile trafik sinyalizasyon, 25 Mart'ta; Cinoğlu Çıkmazı, Deniz Feneri Derneği, Kıvılcım Anaokulu, 26 Mart'ta; 10. Yıl Caddesi Shell Benzin İstasyonu ve Bizim Market ile trafik sinyalizasyon, 27 Mart'ta; 10. Yıl Caddesi Tabsan ile trafik sinyalizasyon; 28 Mart'ta; Merkezefendi Caddesi ve civarı, Merkezefendi Türbesi ile trafik sinyalizasyon. Bakırköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 30 Mart'ta 09.00-18.00 saatleri arasında; Zeytinburnu Hıfzıssıhha Enstitüsü. zeytinburnuhaber.org  
Bayrampaşa ve Bakırköy İşletme Müdürlüklerince Yapılacak Çalışmalar Nedeniyle, 23-30 Mart Tarihleri Arasında Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Bayrampaşa ve Bakırköy işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle, 23-30 Mart tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

Bayrampaşa İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 23 Mart'ta 08.00-16.00 saatleri arasında; Terazidere Mahallesi Sema Sokak, Hakan Sokak ve Güneş Caddesinin bir kısmı.

 Bakırköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, Zeytinburnu ilçesinde ve 08.00-18.00 saatleri arasında olmak üzere, 24 Mart'ta; Tercüman Bloklarının bir kısmı, Merkezefendi Kiptaş Evleri Şantiye ve civarı ile trafik sinyalizasyon, 25 Mart'ta; Cinoğlu Çıkmazı, Deniz Feneri Derneği, Kıvılcım Anaokulu, 26 Mart'ta; 10. Yıl Caddesi Shell Benzin İstasyonu ve Bizim Market ile trafik sinyalizasyon, 27 Mart'ta; 10. Yıl Caddesi Tabsan ile trafik sinyalizasyon; 28 Mart'ta; Merkezefendi Caddesi ve civarı, Merkezefendi Türbesi ile trafik sinyalizasyon.

Bakırköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 30 Mart'ta 09.00-18.00 saatleri arasında; Zeytinburnu Hıfzıssıhha Enstitüsü.

zeytinburnuhaber.org


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.