SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nice yıllara Efsane Mehmet Alpay

GÜNDEM 15.02.2009 - 15:05, Güncelleme: 15.02.2009 - 15:05
 

Nice yıllara Efsane Mehmet Alpay

Zeytinburnu Belediyesi Basın danışmanı İsmail Uluhan’ın koordine ettiği Yerel Basınla buluşma gecesine..

Belediye Başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Zeytinburnu’nda yayım yapan yerel gazetecilerle bir araya geldi. Gece oldukça sıcak bir ortamda geçti..Gece de Zeytinburnu’nun efsane gazetecisi Mehmet Alpay’ın doğum günü kutlandı..61 yaşına giren Alpay Beye Zeytinburnu Belediyesi Basın danışmanı İsmail Uluhan tarafından çeyrek altın takıldı.. Aktüel Gazetesi imtiyaz sahibi Osman İslam Mehmet Alpay’a takılan çeyrek altın takıldıktan sonra ‘’Oldu da bitti Maşallah deyince’’ bir anda kahkaha tufanı koptu.. Çaktırmadan gecenin en karlısı Mehmet Alpay abimiz oldu..Hem çeyreği hem de gümüş kalemi aldı.Bizler de Zeytinburnu Haber ailesi olarak Efsane Gazeteci, abimiz ,üstadımız ,Mehmet Alpay’a sağlıklı uzun ömürlü nice yıllar diliyoruz…. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnu Belediyesi Basın danışmanı İsmail Uluhan’ın koordine ettiği Yerel Basınla buluşma gecesine..

Belediye Başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver Zeytinburnu’nda yayım yapan yerel gazetecilerle bir araya geldi.

Gece oldukça sıcak bir ortamda geçti..Gece de Zeytinburnu’nun efsane gazetecisi Mehmet Alpay’ın doğum günü kutlandı..61 yaşına giren Alpay Beye Zeytinburnu Belediyesi Basın danışmanı İsmail Uluhan tarafından çeyrek altın takıldı..

Aktüel Gazetesi imtiyaz sahibi Osman İslam Mehmet Alpay’a takılan çeyrek altın takıldıktan sonra ‘’Oldu da bitti Maşallah deyince’’ bir anda kahkaha tufanı koptu..

Çaktırmadan gecenin en karlısı Mehmet Alpay abimiz oldu..Hem çeyreği hem de gümüş kalemi aldı.Bizler de Zeytinburnu Haber ailesi olarak Efsane Gazeteci, abimiz ,üstadımız ,Mehmet Alpay’a sağlıklı uzun ömürlü nice yıllar diliyoruz….

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.