SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Spor Kompleksi

SPOR 08.02.2008 - 21:14, Güncelleme: 08.02.2008 - 21:14
 

Zeytinburnu Spor Kompleksi

Zeytinburnu Spor Kompleksi, 230 bin nüfuslu, 45 bin öğrenciye sahip Zeytinburnu ilçesinin yanı sıra; Bakırköy, Fatih, Eminönü, Merter ve civar semtlere hizmet veren Zeytinburnu Spor Kompleksi;

  Zeytinburnu Spor Kompleksi, 230 bin nüfuslu, 45 bin öğrenciye sahip Zeytinburnu ilçesinin yanı sıra; Bakırköy, Fatih, Eminönü, Merter ve civar semtlere hizmet veren Zeytinburnu Spor Kompleksi; Temmuz 1993′te işletmeye açıldıktan sonra; bakım, onarım ve ilâve edilen üniteleriyle birlikte yeni bir çehreye kavuşarak 2002 sezonunda âdeta yeniden açılmıştır. Spor kompleksi, 12 ayrı daldaki spor imkânıyla günde ortalama 1500 kişiye hizmet vermektedir. Ünite ve Birimler : Yarı olimpik yüzme havuzu, 1500 seyirci kapasiteli spor salonu, kondisyon, masa tenisi, uzakdoğu sporları ve step salonları ile sauna, 2 adet halı saha, idari birimler, kafeterya ve 40 araçlık otopark.
Zeytinburnu Spor Kompleksi, 230 bin nüfuslu, 45 bin öğrenciye sahip Zeytinburnu ilçesinin yanı sıra; Bakırköy, Fatih, Eminönü, Merter ve civar semtlere hizmet veren Zeytinburnu Spor Kompleksi;

 

Zeytinburnu Spor Kompleksi, 230 bin nüfuslu, 45 bin öğrenciye sahip Zeytinburnu ilçesinin yanı sıra; Bakırköy, Fatih, Eminönü, Merter ve civar semtlere hizmet veren Zeytinburnu Spor Kompleksi; Temmuz 1993′te işletmeye açıldıktan sonra; bakım, onarım ve ilâve edilen üniteleriyle birlikte yeni bir çehreye kavuşarak 2002 sezonunda âdeta yeniden açılmıştır. Spor kompleksi, 12 ayrı daldaki spor imkânıyla günde ortalama 1500 kişiye hizmet vermektedir.

Ünite ve Birimler :

Yarı olimpik yüzme havuzu, 1500 seyirci kapasiteli spor salonu, kondisyon, masa tenisi, uzakdoğu sporları ve step salonları ile sauna, 2 adet halı saha, idari birimler, kafeterya ve 40 araçlık otopark.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.