SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir?

SİYASET 20.02.2024 - 10:02, Güncelleme: 20.02.2024 - 17:26
 

AK Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir?

Siyasi kariyerini AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak sürdüren Derya Aslan, 31 Mart seçimleri öncesi İstanbul'da en çok aranan isimler arasına girdi. Peki, AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir? Detaylar...

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi partisi AK Parti için Zeytinburnu'nda çalışmayı sürdüren AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan hem adından söz ettiriyor hem de sosyal medyada gün geçtikçe takipçi sayısını artırmayı başarıyor. Kendisi ile ilgili de çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır. AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir? Aslen Ankaralı olan Derya Aslan, başkentte doğdu. İlk ve orta eğitimini burada tamamladı. Üniversite hayatı için Karabük'e gitti ve Karabük Üniversitesi Restorasyon bölümünde mezun oldu. Bir dönem Kültür Bakanlığı kadrosunda yer alarak restoratör olarak çalıştı. Türker İnanoğlu Sinema Televizyon Eğitim Vakfında Spikerlik ve Editörlük eğitimi gördü. Farklı alanlarda kendisini geliştirdi. Spikerlik, sunuculu ve editörlük görevlerinde çalışarak farklı kanallarda mesai yaptı. Siyasi hayatına 2012 yılında AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alarak başladı. 2018-2021 yılları arası AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tanıtım Ve Medya Başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2021 AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde Yönetim Kurlu Üyeliğine seçilerek Mali ve İdari İşler Başkan yardımcısı olarak göreve devam eden Derya Aslan evli ve 1 çocuk annesi.
Siyasi kariyerini AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak sürdüren Derya Aslan, 31 Mart seçimleri öncesi İstanbul'da en çok aranan isimler arasına girdi. Peki, AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir? Detaylar...

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi partisi AK Parti için Zeytinburnu'nda çalışmayı sürdüren AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan hem adından söz ettiriyor hem de sosyal medyada gün geçtikçe takipçi sayısını artırmayı başarıyor. Kendisi ile ilgili de çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Aslan kimdir?

Aslen Ankaralı olan Derya Aslan, başkentte doğdu. İlk ve orta eğitimini burada tamamladı. Üniversite hayatı için Karabük'e gitti ve Karabük Üniversitesi Restorasyon bölümünde mezun oldu. Bir dönem Kültür Bakanlığı kadrosunda yer alarak restoratör olarak çalıştı. Türker İnanoğlu Sinema Televizyon Eğitim Vakfında Spikerlik ve Editörlük eğitimi gördü. Farklı alanlarda kendisini geliştirdi. Spikerlik, sunuculu ve editörlük görevlerinde çalışarak farklı kanallarda mesai yaptı.

Siyasi hayatına 2012 yılında AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alarak başladı. 2018-2021 yılları arası AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tanıtım Ve Medya Başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2021 AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde Yönetim Kurlu Üyeliğine seçilerek Mali ve İdari İşler Başkan yardımcısı olarak göreve devam eden Derya Aslan evli ve 1 çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.