SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Seçim Yarışı şimdi başladı. CHP Adayı Onur Soytürk Sahaya indi

SİYASET 15.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 15.02.2024 - 10:01
 

Zeytinburnu’nda Seçim Yarışı şimdi başladı. CHP Adayı Onur Soytürk Sahaya indi

Zeytinburnu’nda yerel seçim yarışı şimdi başladı. CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı belli oldu. Zeytinburnu’ndan aday adayı olan 7 isimden hiç biri aday gösterilmedi. Parti Meclis İBB İmar Aş. Genel Müdürü Onur Soytürk’ü Zeytinburnu adayı olarak açıkladı. Açıklamadan bir gün sonra Onur Soytürk Zeytinburnu’nda ilçe örgütü tarafından çiçeklerle karşılandı.

Tanışma Programında ilk olarak kürsüye Kendisi de aday adayı olan CHP İlçe Başkanı Metin Doğan çıktı. İlçemizden 7 arkadaşımız aday adayı oldu. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Zeytinburnu’na adına söyleyecek çok sözümüz vardı. Bunu bu süreçte hepimiz dile getirdik. Bunun sonunda Türkiye’de İstanbul’da hepimizin övünçle bahsedeceği, hepimizin alnının ak olacağı bir sonuç ile karşılaştık. Türkiye’de bulamayacağız bir adayı,  Zeytinburnu’nda adaylaştırdık. Parti Meclisimizin takdiriyle Onur Kardeşimiz ilçemiz adına aday gösterildi. Bunun Zeytinburnu adına bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu bizim mutluğumuz, sevincimiz, gururumuz oldu. Bizim aday adaylığımız önemli değil çünkü bizim yerimize gelen bizim niyet ettiğimiz makama mevkie bizden daha üstün, yetenekli, bilgili, becerikli, liyakatli ve bu işi hakkıyla yapacak Onur işle birlikte onur duyuyorum. Onur Soytürk Örgütümüzün, Halkımızın Zeytinburnu seçmenin kucaklayacağı, bağrına basacağı oy vereceği bir isimdir. İnşallah 1 Nisan Sabahı Onur Kardeşimizin öncülüğünde altı oku Zeytinburnu burçlarına asacağız dedi.  İlçe Başkanı Metin Doğan’ın ardından kürsüye CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytük çıktı. Selamlama konuşmasını ardında ilçe örgütüne kendisini tanıttı. İstanbul’un bir çok ilçesine Zeytinburnu dahil Kentsel Dönüşüm projeleri yaptıklarının altını çizdi. Soytürk konuşmasına şöyle devam etti. Öncelikle Parti Meclisimizin kararıyla Zeytinburnu Adayı olarak atandım. Beni bu göreve layık öğren tüm parti büyüklerimize bana her daim destek olan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum. Zeytinburnu Jeopolitik konumu ve kozmopolitik yapısı ile İstanbul’un çok önemli bir ilçesi. Dünya ve Türkiye mozaiği bir ilçemiz. Bu ilçenizin hak ettiği değeri bulabilmesi için oturduğunuz binaların risk tehlikesini ortadan kaldıracak bütüncül Kentsel Dönüşüm projelerini hayata geçirebilmek için Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetilmesini sağlamak için anne karnımdaki çocuktan başlayarak bebek, çocuk, genç, yaşlı ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın CHP’nin mottosu olan Sosyal Belediyecilik imkanlarından faydalanabilmesini sağlamak için bu göreve talip olduk. İnşallah Sizlerin destekleriyle başkanımızda dediği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını 1 Nisan Zeytinburnu Belediyesini göndere çekeceğiz dedi.  Konuşmaların ardından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 58 Bulvar caddesinde esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Zeytinburnu’nda sevgi ve hoşgörü kazanacak dedi.   
Zeytinburnu’nda yerel seçim yarışı şimdi başladı. CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı belli oldu. Zeytinburnu’ndan aday adayı olan 7 isimden hiç biri aday gösterilmedi. Parti Meclis İBB İmar Aş. Genel Müdürü Onur Soytürk’ü Zeytinburnu adayı olarak açıkladı. Açıklamadan bir gün sonra Onur Soytürk Zeytinburnu’nda ilçe örgütü tarafından çiçeklerle karşılandı.

Tanışma Programında ilk olarak kürsüye Kendisi de aday adayı olan CHP İlçe Başkanı Metin Doğan çıktı. İlçemizden 7 arkadaşımız aday adayı oldu. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Zeytinburnu’na adına söyleyecek çok sözümüz vardı. Bunu bu süreçte hepimiz dile getirdik. Bunun sonunda Türkiye’de İstanbul’da hepimizin övünçle bahsedeceği, hepimizin alnının ak olacağı bir sonuç ile karşılaştık. Türkiye’de bulamayacağız bir adayı,  Zeytinburnu’nda adaylaştırdık. Parti Meclisimizin takdiriyle Onur Kardeşimiz ilçemiz adına aday gösterildi. Bunun Zeytinburnu adına bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu bizim mutluğumuz, sevincimiz, gururumuz oldu. Bizim aday adaylığımız önemli değil çünkü bizim yerimize gelen bizim niyet ettiğimiz makama mevkie bizden daha üstün, yetenekli, bilgili, becerikli, liyakatli ve bu işi hakkıyla yapacak Onur işle birlikte onur duyuyorum. Onur Soytürk Örgütümüzün, Halkımızın Zeytinburnu seçmenin kucaklayacağı, bağrına basacağı oy vereceği bir isimdir. İnşallah 1 Nisan Sabahı Onur Kardeşimizin öncülüğünde altı oku Zeytinburnu burçlarına asacağız dedi. 

İlçe Başkanı Metin Doğan’ın ardından kürsüye CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytük çıktı. Selamlama konuşmasını ardında ilçe örgütüne kendisini tanıttı. İstanbul’un bir çok ilçesine Zeytinburnu dahil Kentsel Dönüşüm projeleri yaptıklarının altını çizdi. Soytürk konuşmasına şöyle devam etti. Öncelikle Parti Meclisimizin kararıyla Zeytinburnu Adayı olarak atandım. Beni bu göreve layık öğren tüm parti büyüklerimize bana her daim destek olan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum. Zeytinburnu Jeopolitik konumu ve kozmopolitik yapısı ile İstanbul’un çok önemli bir ilçesi. Dünya ve Türkiye mozaiği bir ilçemiz. Bu ilçenizin hak ettiği değeri bulabilmesi için oturduğunuz binaların risk tehlikesini ortadan kaldıracak bütüncül Kentsel Dönüşüm projelerini hayata geçirebilmek için Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetilmesini sağlamak için anne karnımdaki çocuktan başlayarak bebek, çocuk, genç, yaşlı ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın CHP’nin mottosu olan Sosyal Belediyecilik imkanlarından faydalanabilmesini sağlamak için bu göreve talip olduk. İnşallah Sizlerin destekleriyle başkanımızda dediği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını 1 Nisan Zeytinburnu Belediyesini göndere çekeceğiz dedi. 

Konuşmaların ardından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 58 Bulvar caddesinde esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Zeytinburnu’nda sevgi ve hoşgörü kazanacak dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.