SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat 160 Evladımızı Sünnet ettirdi

GÜNDEM 09.09.2023 - 21:24, Güncelleme: 10.09.2023 - 19:47
 

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat 160 Evladımızı Sünnet ettirdi

Üç Dönemdir Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili olan Nadiye Polat Hanımefendi görkemli bir sünnet şöleni ile hayırsever işadamlarının desteği ile 160 Evladımızı sünnet ettirdi.

Yeşiltepe Mahallemizin sevilen ve çalışkan Muhtarı Nadiye Polat yıl boyu devam ettirdiği hayırsever projelerine bir yenisini daha ekledi. Kimsesizlerin kimsesi olan Nadiye Hanım 15’i özel çocuğumuz olmak üzere 160 Evladımızı dillere destan özel bir merasimle sünnet ettirdi.  Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat önce 160 evladımızın Özel bir hastanede sünnetlerini gerçekleştirdi. Ardından aileleriyle birlikte önce Eyüpsultan gezisi tertip etti ardından Üsküdar Valide Sultan gemisinde bir araya gelerek boğazda gönüllerince eğlendiler. Bunca güzelliklerin ardından sünnet şöleni gelip çattı. Yeşiltepe Mahallesindeki sünnet şölenine adeta davetliler akın etti. Binlerce kişinin katıldığı merasim Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Ardından . Sünnet merasiminde çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikramları ile rengarenk balonlar hediye edilirken palyaçolar da çocukları eğlendirdi. Kürsüye ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili olan Nadiye Polat Hanımefendi çıktı. Nadiye Polat Hanımefendi sözlerine sünnet şölenine destek veren hayırsever işadamlarına teşekkür ederek başladı. Erkeklerimizin iki çok özel günü vardır. Birisi askerlik diğeri ise sünnet. Bu çok özel merasimle birine yerine getiriyoruz. Rabbim askerliklerini de görmeyi nasip etsin. Her daim yanımızda olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Av.Ömer Arısoy, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB Muhtarlar daire Başkanı Yavuz Saltık’a çok teşekkür ediyorum dedi.   160 Evladımızı bu çok özel günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adem Yıldırım, Belediye Başkanım Vekili Saffet Öz ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut kısa bir konuşma yaptılar. "Erkekliğe ilk adımını atan gençlerimiz hoş geldiniz. İnşallah hayırseverlerimizle beraber bu geleneği muhtarımız devam ettirecektir. İnşallah çocuklarımız büyüyünce düğünlerine de katılırız. Nadiye Hanıma böylesine çok özel şölen için teşekkür ediyoruz dediler.  Konuşmaların ardından 160 Evladımızı dillere destan Sünnet Şölenine katkı veren hayırsever iş insanları ve siyasetçilere teşekkür plaketi takdim edildi. Yeşiltepe Mahallesi 1.Sünnet Şöleni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığının Sünnet şölenine; Ak Parti İstanbul 2.Bölge Miletvekili Avukat Adem Yıldırım, Ak Parti  Zeytinburnu İlçe başkanı A.Selami Delibalta,MHP.Zeytinburu İlçe başkanı  Habip Kapıcoğlu,İyi Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Erdinç Bayraktar,Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Onur Dolar,Saadet Partisi İlçe başkan  vekili Cemil Karış, Zeytinburnu Belediye başkan vekili A.Saffet Öz,Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, işadamları ve çok sayıda Yeşiltepe Sakini katıldı
Üç Dönemdir Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili olan Nadiye Polat Hanımefendi görkemli bir sünnet şöleni ile hayırsever işadamlarının desteği ile 160 Evladımızı sünnet ettirdi.

Yeşiltepe Mahallemizin sevilen ve çalışkan Muhtarı Nadiye Polat yıl boyu devam ettirdiği hayırsever projelerine bir yenisini daha ekledi. Kimsesizlerin kimsesi olan Nadiye Hanım 15’i özel çocuğumuz olmak üzere 160 Evladımızı dillere destan özel bir merasimle sünnet ettirdi. 

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat önce 160 evladımızın Özel bir hastanede sünnetlerini gerçekleştirdi. Ardından aileleriyle birlikte önce Eyüpsultan gezisi tertip etti ardından Üsküdar Valide Sultan gemisinde bir araya gelerek boğazda gönüllerince eğlendiler.

Bunca güzelliklerin ardından sünnet şöleni gelip çattı. Yeşiltepe Mahallesindeki sünnet şölenine adeta davetliler akın etti. Binlerce kişinin katıldığı merasim Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Ardından . Sünnet merasiminde çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikramları ile rengarenk balonlar hediye edilirken palyaçolar da çocukları eğlendirdi.

Kürsüye ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili olan Nadiye Polat Hanımefendi çıktı. Nadiye Polat Hanımefendi sözlerine sünnet şölenine destek veren hayırsever işadamlarına teşekkür ederek başladı. Erkeklerimizin iki çok özel günü vardır. Birisi askerlik diğeri ise sünnet. Bu çok özel merasimle birine yerine getiriyoruz. Rabbim askerliklerini de görmeyi nasip etsin. Her daim yanımızda olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Av.Ömer Arısoy, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB Muhtarlar daire Başkanı Yavuz Saltık’a çok teşekkür ediyorum dedi.  

160 Evladımızı bu çok özel günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adem Yıldırım, Belediye Başkanım Vekili Saffet Öz ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut kısa bir konuşma yaptılar. "Erkekliğe ilk adımını atan gençlerimiz hoş geldiniz. İnşallah hayırseverlerimizle beraber bu geleneği muhtarımız devam ettirecektir. İnşallah çocuklarımız büyüyünce düğünlerine de katılırız. Nadiye Hanıma böylesine çok özel şölen için teşekkür ediyoruz dediler. 

Konuşmaların ardından 160 Evladımızı dillere destan Sünnet Şölenine katkı veren hayırsever iş insanları ve siyasetçilere teşekkür plaketi takdim edildi. Yeşiltepe Mahallesi 1.Sünnet Şöleni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığının Sünnet şölenine; Ak Parti İstanbul 2.Bölge Miletvekili Avukat Adem Yıldırım, Ak Parti  Zeytinburnu İlçe başkanı A.Selami Delibalta,MHP.Zeytinburu İlçe başkanı  Habip Kapıcoğlu,İyi Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Erdinç Bayraktar,Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Onur Dolar,Saadet Partisi İlçe başkan  vekili Cemil Karış, Zeytinburnu Belediye başkan vekili A.Saffet Öz,Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, işadamları ve çok sayıda Yeşiltepe Sakini katıldı

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.