SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Miniklerden "Mevlana Haftası" etkinliği

GÜNDEM 16.12.2022 - 08:23, Güncelleme: 16.12.2022 - 08:23
 

Miniklerden "Mevlana Haftası" etkinliği

Zeytinburnu İlçe Müftülüğüne bağlı Dutluk Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu "Mevlana Haftası" etkinlikleri kapsamında anma programı düzenledi.

Minik öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Mehmet Münip Şallıoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerimizin, Hz. Mevlana’yı, inandığı değerleri ve sözlerini öğrenerek yetişmeleri çok mühimdir. Onların bu değerleri öğrenmesi ve gelecek nesillere aktarması, istikbalimiz için ne kadar ümit var olmamız gerektiğinin bir göstergesidir." dedi. Müftü Şallıoğlu, "Hz. Mevlana’nın ifadesiyle, ‘Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.’ Bugün, burada sizinle aynı duyguları paylaştığımızı düşünüyorum. Bu minvalde öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğreticilerini ve velilerini tebrik ederim." diye konuştu. Anma töreninde, Hz. Mevlana hakkında şiirler okuyan öğrenciler, haftanın anlam ve önemi ile ilgili çeşitli sunumlar ile temsili bir sema gösterisi sergiledi.
Zeytinburnu İlçe Müftülüğüne bağlı Dutluk Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu "Mevlana Haftası" etkinlikleri kapsamında anma programı düzenledi.

Minik öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Mehmet Münip Şallıoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerimizin, Hz. Mevlana’yı, inandığı değerleri ve sözlerini öğrenerek yetişmeleri çok mühimdir. Onların bu değerleri öğrenmesi ve gelecek nesillere aktarması, istikbalimiz için ne kadar ümit var olmamız gerektiğinin bir göstergesidir." dedi.

Müftü Şallıoğlu, "Hz. Mevlana’nın ifadesiyle, ‘Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.’ Bugün, burada sizinle aynı duyguları paylaştığımızı düşünüyorum. Bu minvalde öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğreticilerini ve velilerini tebrik ederim." diye konuştu. Anma töreninde, Hz. Mevlana hakkında şiirler okuyan öğrenciler, haftanın anlam ve önemi ile ilgili çeşitli sunumlar ile temsili bir sema gösterisi sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.