SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa'da Uyuşturucuları termosa sakladı

GÜNDEM 16.09.2022 - 15:03, Güncelleme: 27.10.2022 - 09:10
 

Nuripaşa'da Uyuşturucuları termosa sakladı

İstanbul’da 1’i termosla uyuşturucu sevkiyatı yapan iki uyuşturucu madde satıcısı suçüstü yakalandı. Termos içerisinden 260 gram Metamfetamin maddesi ve 205 gram Afyon Sakızı çıktı.

İstanbul Polisi; Zeytinburnu'nda uyuşturucu operasyonu düzenledi. Esenler İlçesi'nde şüpheli ve tedirgin hareketler sergileyen bir kişi durduruldu. N.S. isimli kişinin yanında bulunan termosun normalden ağır olduğu, içerisinde sıvı olmadığı, ayrıca alt kapağının da oynadığı tespit edildi. Açılan termosun içerisinden 260 gram Metamfetamin maddesi ve 205 gram Afyon Sakızı çıktı. N.S. gözaltına alındı. Zeytinburnu Nuri Paşa Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapılan bir adrese düzenlenen baskında ise satışa hazır vaziyette 151,5 gram Afyon Sakızı, dokuz gram Metamfetamin maddesi, uyuşturucu haplar, bir ruhsatsız tabanca, dört mermi, uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan bir cep telefonu ve yine uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 970 lira nakit para ele geçirildi. Adreste R.S. isimli bir kişi gözaltına alındı. İki uyuşturucu madde satıcısı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul’da 1’i termosla uyuşturucu sevkiyatı yapan iki uyuşturucu madde satıcısı suçüstü yakalandı. Termos içerisinden 260 gram Metamfetamin maddesi ve 205 gram Afyon Sakızı çıktı.

İstanbul Polisi; Zeytinburnu'nda uyuşturucu operasyonu düzenledi. Esenler İlçesi'nde şüpheli ve tedirgin hareketler sergileyen bir kişi durduruldu. N.S. isimli kişinin yanında bulunan termosun normalden ağır olduğu, içerisinde sıvı olmadığı, ayrıca alt kapağının da oynadığı tespit edildi. Açılan termosun içerisinden 260 gram Metamfetamin maddesi ve 205 gram Afyon Sakızı çıktı. N.S. gözaltına alındı.

Zeytinburnu Nuri Paşa Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapılan bir adrese düzenlenen baskında ise satışa hazır vaziyette 151,5 gram Afyon Sakızı, dokuz gram Metamfetamin maddesi, uyuşturucu haplar, bir ruhsatsız tabanca, dört mermi, uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan bir cep telefonu ve yine uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 970 lira nakit para ele geçirildi. Adreste R.S. isimli bir kişi gözaltına alındı. İki uyuşturucu madde satıcısı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.