SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnulular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

GÜNDEM 31.08.2022 - 13:02, Güncelleme: 31.08.2022 - 13:29
 

Zeytinburnulular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

Sanatçı İlyas Yalçıntaş, Büyük Zafer’in 100. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda konser verdi.

Konserde konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Allah’a sonsuz şükürler olsun büyük Zaferin 100. yıl dönümünde Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda al bayrağın altındayız. Rabbim kıyamete kadar huzur, birlik ve beraberlik içinde al bayrağımızın altında yaşamayı hepimize nasip etsin. Meydanı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ederim.” dedi. Konuşmalarının ardından Başkan Ömer Arısoy, Sanatçı İlyas Yalçıntaş’a çiçek takdîm etti.
Sanatçı İlyas Yalçıntaş, Büyük Zafer’in 100. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda konser verdi.

Konserde konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Allah’a sonsuz şükürler olsun büyük Zaferin 100. yıl dönümünde Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda al bayrağın altındayız. Rabbim kıyamete kadar huzur, birlik ve beraberlik içinde al bayrağımızın altında yaşamayı hepimize nasip etsin. Meydanı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan Ömer Arısoy, Sanatçı İlyas Yalçıntaş’a çiçek takdîm etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.