SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda YKS sınavında başarılı olan öğrencilere 3 bin TL Başarı Ödülü

GÜNDEM 18.08.2022 - 21:43, Güncelleme: 18.08.2022 - 21:43
 

Zeytinburnu’nda YKS sınavında başarılı olan öğrencilere 3 bin TL Başarı Ödülü

Başkan seçildiği ilk günden itibaren Eğitime destek veren her daim öğrencilerin yanında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy 2022 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ verecek. Belediye Başkanı Ömer Arısoy Zeytinburnu TV’ye verdiği özel röportajda tek gayemiz öğrencilerimizin okuması tüm teşvikler bunun için dedi.

Zeytinburnu Belediye sadece bu yıl 20 okulun tadilatının yaptı. Sıralarını yeniledi. Okulun içi ve dış cephesini boyadı. Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında sıcacık eğitim yuvaları hazırladı. Belediye Başkan Ömer Arısoy Zeytinburnu TV’ye yaptığı özel açıklamada; 2022 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ vereceğiz.İlçemizde yaptığımız birçok çalışmada odak noktamız gençlerimizdir. Zeytinburnu’nda yaşayan 4 yıllık devlet üniversitesi veya tam burslu özel bir üniversiteye yerleşen öğrencilerimize 3 Bin TL Başarı Ödülü veriyoruz. Başarı onlarda ödül bizden dedi. Öğrencilerimizin tek yapması gereken nakit 3 bin TL’lik başarı ödülünü kazanabilmek için gerekli şartlarımız, T.C. vatandaşı olmak, son bir yıldır Zeytinburnu’nda ikamet etmek, 1999 ve sonrası doğumlu olmak, 4 yıllık devlet üniversiteleri veya özel üniversitelere %100 burslu olarak ilk defa yerleşmek. Ayrıca Açık öğretim veya uzaktan öğretim programlarına yerleşen öğrencilerin ‘Zeytinburnu Belediyesi Başarı Bursu’ için talepleri ise kabul edilmeyecek dedi.  Bunun yanında Zeytinburnu Belediyesi olarak, yeni eğitim ve öğretim yılında ilçede eğitim gören 20 bin ilkokul öğrencisine 200 liralık kırtasiye çeki dağıtacağız. Bu desteğimiz 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin tamamını kapsayacak dedi.  Zeytinburnu Belediyesinin verdiği 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’nü alan öğrencileriz Zeytinburnu TV’ye yaptıkları özel açıklamada Nakit parayı eğitim ihtiyaçları için harcayacaklarını söylediler ve Ödülden dolayı Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a teşekkür ettiler.    
Başkan seçildiği ilk günden itibaren Eğitime destek veren her daim öğrencilerin yanında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy 2022 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ verecek. Belediye Başkanı Ömer Arısoy Zeytinburnu TV’ye verdiği özel röportajda tek gayemiz öğrencilerimizin okuması tüm teşvikler bunun için dedi.

Zeytinburnu Belediye sadece bu yıl 20 okulun tadilatının yaptı. Sıralarını yeniledi. Okulun içi ve dış cephesini boyadı. Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında sıcacık eğitim yuvaları hazırladı. Belediye Başkan Ömer Arısoy Zeytinburnu TV’ye yaptığı özel açıklamada; 2022 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’ vereceğiz.İlçemizde yaptığımız birçok çalışmada odak noktamız gençlerimizdir. Zeytinburnu’nda yaşayan 4 yıllık devlet üniversitesi veya tam burslu özel bir üniversiteye yerleşen öğrencilerimize 3 Bin TL Başarı Ödülü veriyoruz. Başarı onlarda ödül bizden dedi.

Öğrencilerimizin tek yapması gereken nakit 3 bin TL’lik başarı ödülünü kazanabilmek için gerekli şartlarımız, T.C. vatandaşı olmak, son bir yıldır Zeytinburnu’nda ikamet etmek, 1999 ve sonrası doğumlu olmak, 4 yıllık devlet üniversiteleri veya özel üniversitelere %100 burslu olarak ilk defa yerleşmek. Ayrıca Açık öğretim veya uzaktan öğretim programlarına yerleşen öğrencilerin ‘Zeytinburnu Belediyesi Başarı Bursu’ için talepleri ise kabul edilmeyecek dedi. 

Bunun yanında Zeytinburnu Belediyesi olarak, yeni eğitim ve öğretim yılında ilçede eğitim gören 20 bin ilkokul öğrencisine 200 liralık kırtasiye çeki dağıtacağız. Bu desteğimiz 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin tamamını kapsayacak dedi. 

Zeytinburnu Belediyesinin verdiği 3 bin TL nakit ‘Başarı Ödülü’nü alan öğrencileriz Zeytinburnu TV’ye yaptıkları özel açıklamada Nakit parayı eğitim ihtiyaçları için harcayacaklarını söylediler ve Ödülden dolayı Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a teşekkür ettiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.