SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İZEDEF’te Yaşar Güner Dönemi

GÜNDEM 31.03.2022 - 09:26, Güncelleme: 31.03.2022 - 09:31
 

İZEDEF’te Yaşar Güner Dönemi

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel Kurula tek aday olarak giren deneyimli iş adamı Yaşar Güner tüm delegelerin oylarını alarak İZEDEF’İN Genel Başkanı seçildi. Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan çiçeği burnunda Başkan Yaşar Güner ‘ Burada şunun sözünü Sizlere çok açık ve net veriyorum. İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak’ dedi.

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu Kazlıçeşme Kültür Merkezinin Karadeniz Salonunda yaptı. Genel Kurula bir çok siyasi partinin ilçe başkanı, yöneticisi, mahalle muhtarları, STK Başkan ve Yöneticileri, meclis üyeleri ve işadamları katıldı. Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından divan yerini aldı. İZEDEF’in 1. Olağan Genel Kurulunda Divan başkanlığını Mehmet Ateş Katip Üyeliklerini ise Abdulgafur Sefer ve Betül Tufan yaptı.  Tahminin Bütçenin okunup oylanmasının ardından tüzük değişikliği için yönetime yetki verildi. Ardın yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yaşar Güner Genel Başkanlığa Listesi ise İZEDEF Yönetimine seçildi.  İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonun Genel Başkanlığına seçilmesinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Yaşar Güner kapımız herekse açık mesajı verdi. Güner konuşmasının şöyle sürdürdü. Böylesine kalabalık ve görkemli bir genel kurulu bizlere yaşattığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Aramıza katılan isimlere bakarsanız neredeyse tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yöneticileri var. Bu da şunu gösteriyor. Her siyasi görüşe ve herkese eşit mesafedeyiz. Şunun çok net altını çiziyorum. İzedef hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak. ZEYDEF’inde kuruluşunda yer alan ve iki dönem başkanlığını yapan benim. Fakat geldiği noktada kuruluş misyonunda uzaklaştı. Arkadaşlarla görüştük bak şunlar yanlış oluyor gelin bunları düzeltelim dedik yanaşmadılar. Orada bu noktaya geldik. İZEDEF’in ilk hedefi 50 derneği çatısı altına almak şuan 16 Dernek ile kurulduk. Birkaç yıl içinde bunun çok yüksek rakamlara çıkaracağız ve İlçemizdeki tüm dernekleri kucaklayacağız. 6 Ayda bir geniş katılımlı divan yapacağız bu divanda yaptıklarımızı sizlerle paylaşacağız yeni çalışmalar için sizlerden görüş alacağız. Tek gayemiz Zeytinburnu kimliğine ve kardeşliğine katkı sunmak’ dedi.  İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı. İşte Yeni Yönetimde yer alan isimler: Genel Başkan: Yaşar Güner, Yönetim kurulu üyeleri: Murat Tufan, Recai Memiş, Metin Gönültaş, Yaşar Aslan, Ozan Karasay, Ali Ekberşenkal, Muhterem Gül, Uğur Kartal, Süleyman Dağ, Berna Sefer, Şinasi Artan, Burak Turan, Yusuf Yonucu, Tufan Şenel, Yusuf Uygun, Aydın Aydoğanoğlu, Yücel Morgül, Ayhan Aktaş, Erdoğan Güner, Gülsüm Tufan, Ferdi Gülgeç, Erol Akçay, Gökhan Aktaş, Bilal Aydoğan, Güngör Güleç, Cemal Yerli, Esma Betül Tufan, Abdullah Songur, Hasan Ekiz, Osman Arpacık, Ercan Akçay, Nazmi Arpacık, Muhammed Çitfçi, Halit Yosma, Dursun Bayram, Samet Güner, Cihan Kaba, Rabia Sefer, Abdulgafur Sefer, Mahmut Şevik, Hayati Özgen, İsmail Yaşar, Olcay Toraman, Sabri Kaya, Esra Samimi, Hasan Altınok, Murat Salcı    
İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel Kurula tek aday olarak giren deneyimli iş adamı Yaşar Güner tüm delegelerin oylarını alarak İZEDEF’İN Genel Başkanı seçildi. Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan çiçeği burnunda Başkan Yaşar Güner ‘ Burada şunun sözünü Sizlere çok açık ve net veriyorum. İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak’ dedi.

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu Kazlıçeşme Kültür Merkezinin Karadeniz Salonunda yaptı. Genel Kurula bir çok siyasi partinin ilçe başkanı, yöneticisi, mahalle muhtarları, STK Başkan ve Yöneticileri, meclis üyeleri ve işadamları katıldı. Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından divan yerini aldı. İZEDEF’in 1. Olağan Genel Kurulunda Divan başkanlığını Mehmet Ateş Katip Üyeliklerini ise Abdulgafur Sefer ve Betül Tufan yaptı.  Tahminin Bütçenin okunup oylanmasının ardından tüzük değişikliği için yönetime yetki verildi. Ardın yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yaşar Güner Genel Başkanlığa Listesi ise İZEDEF Yönetimine seçildi. 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonun Genel Başkanlığına seçilmesinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Yaşar Güner kapımız herekse açık mesajı verdi. Güner konuşmasının şöyle sürdürdü. Böylesine kalabalık ve görkemli bir genel kurulu bizlere yaşattığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Aramıza katılan isimlere bakarsanız neredeyse tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yöneticileri var. Bu da şunu gösteriyor. Her siyasi görüşe ve herkese eşit mesafedeyiz. Şunun çok net altını çiziyorum. İzedef hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak. ZEYDEF’inde kuruluşunda yer alan ve iki dönem başkanlığını yapan benim. Fakat geldiği noktada kuruluş misyonunda uzaklaştı. Arkadaşlarla görüştük bak şunlar yanlış oluyor gelin bunları düzeltelim dedik yanaşmadılar. Orada bu noktaya geldik. İZEDEF’in ilk hedefi 50 derneği çatısı altına almak şuan 16 Dernek ile kurulduk. Birkaç yıl içinde bunun çok yüksek rakamlara çıkaracağız ve İlçemizdeki tüm dernekleri kucaklayacağız. 6 Ayda bir geniş katılımlı divan yapacağız bu divanda yaptıklarımızı sizlerle paylaşacağız yeni çalışmalar için sizlerden görüş alacağız. Tek gayemiz Zeytinburnu kimliğine ve kardeşliğine katkı sunmak’ dedi. 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (İZEDEF) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı. İşte Yeni Yönetimde yer alan isimler: Genel Başkan: Yaşar Güner, Yönetim kurulu üyeleri: Murat Tufan, Recai Memiş, Metin Gönültaş, Yaşar Aslan, Ozan Karasay, Ali Ekberşenkal, Muhterem Gül, Uğur Kartal, Süleyman Dağ, Berna Sefer, Şinasi Artan, Burak Turan, Yusuf Yonucu, Tufan Şenel, Yusuf Uygun, Aydın Aydoğanoğlu, Yücel Morgül, Ayhan Aktaş, Erdoğan Güner, Gülsüm Tufan, Ferdi Gülgeç, Erol Akçay, Gökhan Aktaş, Bilal Aydoğan, Güngör Güleç, Cemal Yerli, Esma Betül Tufan, Abdullah Songur, Hasan Ekiz, Osman Arpacık, Ercan Akçay, Nazmi Arpacık, Muhammed Çitfçi, Halit Yosma, Dursun Bayram, Samet Güner, Cihan Kaba, Rabia Sefer, Abdulgafur Sefer, Mahmut Şevik, Hayati Özgen, İsmail Yaşar, Olcay Toraman, Sabri Kaya, Esra Samimi, Hasan Altınok, Murat Salcı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.