SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘Mersinli Tantuni 33’ Zeytinburnu'nda hizmete açıldı

GÜNDEM 12.03.2022 - 17:42, Güncelleme: 12.03.2022 - 18:29
 

‘Mersinli Tantuni 33’ Zeytinburnu'nda hizmete açıldı

İşadamları Hikmet Kurt ve Ömer Yüksel'in sahibi oldukları Damak Lezzetinde iddialıyız" sloganıyla müşterilerine merhaba diyen Yörüğün Yeri 'Mersinli Tantuni 33' Veliefendi Mahallesinde dualarla hizmete açıldı.

Uzun Yıllar Sarıyer İstinye'de hizmet veren Mersinli Tantuni 33 artık yeni adresinde Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No: 29/B Adresinde hizmet vermeye başladı. Mersinli Tantuni 33 'ün yeni mekanının açılışına Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Çırpıcı Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışkan, Eski Meclis Üyesi Yunus Gülmek, AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta yeni bir iş yerinin daha ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak hayırlı kazançlar dileğini iletti. Açılış Kurdelesini Belediye Başkanı AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu ve Çırpıcı Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışkan ile birlikte kestiler. Açılışın ardından davetliler Tantuni’nin tadına bakarak sohbet ettiler. Mersinli Tantuni 33'ün işletme sahibi Hikmet Kurt açılışa katılan herkese teşekkür etti. Ben aslen Mersinliyim, memleketimin Lezzetinin ekmeğimizi kazandığımız artık ikinci memleketimiz olan Zeytinburnu'muz ile buluşturmak benim için ayrı bir mutluluk dedi. Zeytinburnu Haber Gazetesi'ne Mersin'den çıkan ve artık ülkemizin çok özel lezzeti haline dönüşen Tantuni ile ilgili özel açıklamalar yapan işadamı Hikmet Kurt; Tantuni yöresel bir lezzet olmaktan öte, koşulsuz müşteri memnuniyetine adanmış bir Mersin yeme kültürü biçimidir. Fastfood’a alternatif bir besin olarak tanımlanabilen tantuni sağlıklı olması nedeniyle tercih sebebi olmaktadır. Tantuni lezzeti yaratılırken kullanılan etler tamamen yerli üretim olup, sınıfının en iyi çiftliklerden ve en besili hayvanlarından temin edilir. Tantuni lezzetinin hazzını doruklara çıkarmak adına sadece biftek eti kullanılır ve içinde sinir bulundurmamasına özen gösterilir. Biber turşumuz Mersin’de yetişir ve elleri hüner dolu kadınlarımızın emeği ile özenle hazırlanır. Kullandığımız baharatlar fabrikasyon olmayıp, tamamen el yapımıdır. Tandır lavaşlarımız doğal odun fırınımızda incecik, katkısız ve en önemlisi her gün taze olarak üretilir dedi Ercan Perçemli Ustanın hazırladığı Mersinli Tantuni 33’de Somun Ekmek ve Lavaş arası Tantuninin yanı sıra İşkembe, Kellepaça, Arabaşı, Tavuk suyu, Erişte, Düğün Çorbası, Sebze Çorbası, Süzme Çorba, Ezogelin, Yayla ve Domates Çorbası olmak üzere tam 12 çeşit çorba bulunmaktadır.  Bunun yanında Ana Yemekler, Et Haşlama, Kuru fasulye, Pilav, Menemen, Kahvaltı çeşitleri, Künefe, Ev yapımı baklava, fırın sütlaç, kazan dibi ve tavuk göğsü olmak üzere tatlı çeşitleri ve içecekler hizmetinizde.. ADRES: Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No: 29/B Zeytinburnu/ İstanbul ALO PAKET SERVİS: 0 212 229 09 19  
İşadamları Hikmet Kurt ve Ömer Yüksel'in sahibi oldukları Damak Lezzetinde iddialıyız" sloganıyla müşterilerine merhaba diyen Yörüğün Yeri 'Mersinli Tantuni 33' Veliefendi Mahallesinde dualarla hizmete açıldı.

Uzun Yıllar Sarıyer İstinye'de hizmet veren Mersinli Tantuni 33 artık yeni adresinde Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No: 29/B Adresinde hizmet vermeye başladı. Mersinli Tantuni 33 'ün yeni mekanının açılışına Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Çırpıcı Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışkan, Eski Meclis Üyesi Yunus Gülmek, AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Yasin Akdarma ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta yeni bir iş yerinin daha ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak hayırlı kazançlar dileğini iletti. Açılış Kurdelesini Belediye Başkanı AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu ve Çırpıcı Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışkan ile birlikte kestiler. Açılışın ardından davetliler Tantuni’nin tadına bakarak sohbet ettiler. Mersinli Tantuni 33'ün işletme sahibi Hikmet Kurt açılışa katılan herkese teşekkür etti. Ben aslen Mersinliyim, memleketimin Lezzetinin ekmeğimizi kazandığımız artık ikinci memleketimiz olan Zeytinburnu'muz ile buluşturmak benim için ayrı bir mutluluk dedi.

Zeytinburnu Haber Gazetesi'ne Mersin'den çıkan ve artık ülkemizin çok özel lezzeti haline dönüşen Tantuni ile ilgili özel açıklamalar yapan işadamı Hikmet Kurt; Tantuni yöresel bir lezzet olmaktan öte, koşulsuz müşteri memnuniyetine adanmış bir Mersin yeme kültürü biçimidir. Fastfood’a alternatif bir besin olarak tanımlanabilen tantuni sağlıklı olması nedeniyle tercih sebebi olmaktadır. Tantuni lezzeti yaratılırken kullanılan etler tamamen yerli üretim olup, sınıfının en iyi çiftliklerden ve en besili hayvanlarından temin edilir. Tantuni lezzetinin hazzını doruklara çıkarmak adına sadece biftek eti kullanılır ve içinde sinir bulundurmamasına özen gösterilir. Biber turşumuz Mersin’de yetişir ve elleri hüner dolu kadınlarımızın emeği ile özenle hazırlanır. Kullandığımız baharatlar fabrikasyon olmayıp, tamamen el yapımıdır. Tandır lavaşlarımız doğal odun fırınımızda incecik, katkısız ve en önemlisi her gün taze olarak üretilir dedi

Ercan Perçemli Ustanın hazırladığı Mersinli Tantuni 33’de Somun Ekmek ve Lavaş arası Tantuninin yanı sıra İşkembe, Kellepaça, Arabaşı, Tavuk suyu, Erişte, Düğün Çorbası, Sebze Çorbası, Süzme Çorba, Ezogelin, Yayla ve Domates Çorbası olmak üzere tam 12 çeşit çorba bulunmaktadır. 

Bunun yanında Ana Yemekler, Et Haşlama, Kuru fasulye, Pilav, Menemen, Kahvaltı çeşitleri, Künefe, Ev yapımı baklava, fırın sütlaç, kazan dibi ve tavuk göğsü olmak üzere tatlı çeşitleri ve içecekler hizmetinizde..

ADRES: Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No: 29/B Zeytinburnu/ İstanbul

ALO PAKET SERVİS: 0 212 229 09 19

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.