SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Naciye Ergün'ün Annemizin vefatının 7.Gecesinde mevlit okuttuk

GÜNDEM 11.12.2021 - 11:16, Güncelleme: 11.12.2021 - 11:37
 

Naciye Ergün'ün Annemizin vefatının 7.Gecesinde mevlit okuttuk

Zeytinburnu Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün'ün muhterem annesi Naciye Ergün (58) geçirdiği Beyin Kanaması sonrası Hak'ka yürüdü. Merhumenin ruhu için Zeytinburnu’nda Mevlit ve İkram programı yapıldı.

ÖNCE MEMLEKETİNDE MEVLİT PROGRAMLARI YAPILDI Naciye Ergün Annemiz 26 Kasım gecesi uykuda Beyin Kanaması geçirdi. Eşi tarafından sabah odasında bulunan Annemiz Ambulans ile KTÜ Hastanesine kaldırıldı burada yapılan müdalelerin ardından Özel İmperial Hastanesinin yoğun bakım servisine yatırıldı. 5 Gece yoğun bakımda tedavi gören Naciye Ergün Annemiz 2 Aralık Gecesi 00:20'de tüm mühahelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Uzun yıllar Hastalıklarla mücadele eden herkesin sevip saydığı Naciye Annemiz 3 Aralık Cuma Günü Cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Trabzon Sürmene Aşağıovalı Mahallesindeki aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı. Naciye Ananın ruhu için İkamet ettiği evinin önünde üç gece boyunca Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar ve ikramlar yapıldı. VEFATININ 7.GECESİNDE ZEYTİNBURNU’NDA MEVLİT VE İKRAM PROGRAMI YAPILDI Naciye Annemizin vefatının 7.Gecesinde ise Zeytinburnu’nda çok özel bir program yapıldı. Kuran-Sünnet Müceddid Vakfının Seda Mescidinde yatsı namazına müteakiben Mevlit, Hatim, Dua ve İkram programı tertiplendi. Hafızlar önce yasin ve mevlit okudular. Ardından Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Tarık Erdoğmuş Hocaefendi Annemizin ruhu için Dua yaptı. Ardından ikramlara geçildi. Gece boyu taziyeye gelen misafirlere ikramlar yapıldı.  TAZİYEMİZE KATILAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER Zeytinburnu Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün'ün Annesinin, Annesinin taziye programının ardından yaptığı açıklmada, Böylesine zor bir süreçte bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları; Saffet Öz’e, Hurşit Bekaroğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’ya, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcoğlu’na, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e, Saadet Partisi İl Yöneticisi Şükrü İpek'e, Eski Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk’a, Siyasi Partilerin İlçe Yöneticilerine, Meclis üyelerine, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve STK Başkanlarına, işadamlarımıza, Arkadaş, Dost ve Akrabalarımıza, Medya Mensubu Arkadaşlarımıza, Kısaca Büyük Zeytinburnu Ailemize, Müceddid Vakfı Başkanı Serkan Altaş’a sonsuz teşekkür ediyorum ediyorum. Annemizin ve tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun dedi.   
Zeytinburnu Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün'ün muhterem annesi Naciye Ergün (58) geçirdiği Beyin Kanaması sonrası Hak'ka yürüdü. Merhumenin ruhu için Zeytinburnu’nda Mevlit ve İkram programı yapıldı.

ÖNCE MEMLEKETİNDE MEVLİT PROGRAMLARI YAPILDI

Naciye Ergün Annemiz 26 Kasım gecesi uykuda Beyin Kanaması geçirdi. Eşi tarafından sabah odasında bulunan Annemiz Ambulans ile KTÜ Hastanesine kaldırıldı burada yapılan müdalelerin ardından Özel İmperial Hastanesinin yoğun bakım servisine yatırıldı. 5 Gece yoğun bakımda tedavi gören Naciye Ergün Annemiz 2 Aralık Gecesi 00:20'de tüm mühahelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Uzun yıllar Hastalıklarla mücadele eden herkesin sevip saydığı Naciye Annemiz 3 Aralık Cuma Günü Cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Trabzon Sürmene Aşağıovalı Mahallesindeki aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı. Naciye Ananın ruhu için İkamet ettiği evinin önünde üç gece boyunca Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar ve ikramlar yapıldı.

VEFATININ 7.GECESİNDE ZEYTİNBURNU’NDA MEVLİT VE İKRAM PROGRAMI YAPILDI

Naciye Annemizin vefatının 7.Gecesinde ise Zeytinburnu’nda çok özel bir program yapıldı. Kuran-Sünnet Müceddid Vakfının Seda Mescidinde yatsı namazına müteakiben Mevlit, Hatim, Dua ve İkram programı tertiplendi. Hafızlar önce yasin ve mevlit okudular. Ardından Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Tarık Erdoğmuş Hocaefendi Annemizin ruhu için Dua yaptı. Ardından ikramlara geçildi. Gece boyu taziyeye gelen misafirlere ikramlar yapıldı. 

TAZİYEMİZE KATILAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Zeytinburnu Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün'ün Annesinin, Annesinin taziye programının ardından yaptığı açıklmada, Böylesine zor bir süreçte bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları; Saffet Öz’e, Hurşit Bekaroğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’ya, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcoğlu’na, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e, Saadet Partisi İl Yöneticisi Şükrü İpek'e, Eski Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk’a, Siyasi Partilerin İlçe Yöneticilerine, Meclis üyelerine, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve STK Başkanlarına, işadamlarımıza, Arkadaş, Dost ve Akrabalarımıza, Medya Mensubu Arkadaşlarımıza, Kısaca Büyük Zeytinburnu Ailemize, Müceddid Vakfı Başkanı Serkan Altaş’a sonsuz teşekkür ediyorum ediyorum. Annemizin ve tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.