SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ülkü Ocakları Yakılan bayrağın yerine yenisini astı

KÜLTÜR 07.12.2020 - 19:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 19:03
 

Ülkü Ocakları Yakılan bayrağın yerine yenisini astı

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi’nde yakılan Türk bayrağının yerine Ülkü Ocakları tarafından yenisi asıldı.

Yeşiltepe Mahallesi'nde bir marketin önünde asılı Türk Bayrağı çakmakla yakıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri bayrağı yakan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin Mahsun D., olduğu belirlendi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.  Yapılan incelemelerde şüphelinin terör kaydı olmadığı, çok sayıda uyuşturucu kullanmaktan suç kaydının bulunduğu, belirli bir ikametinin olmadığı ve psikolojik tedavi gördüğü kayıtlardan tespit edildi. Olayın duyulmasının ardından birçok kesimden bayrağımıza uzanan ellere tepki yağdı. Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Fatih Ulu ve İlçe Yöneticileri bayrağın yakıldığı işyerinin bulunduğu binaya dev bir Türk bayrağı astı. Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Fatih Ulu olaya tepki göstererek, ‘Bayrak, Türk milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir. Bayrağımız, bağımsızlığımızın simgesi olmanın yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Bu şerefe ve namusa leke düşürmek, hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir’ ifadelerini kullandı.  
Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi’nde yakılan Türk bayrağının yerine Ülkü Ocakları tarafından yenisi asıldı.

Yeşiltepe Mahallesi'nde bir marketin önünde asılı Türk Bayrağı çakmakla yakıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri bayrağı yakan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin Mahsun D., olduğu belirlendi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.  Yapılan incelemelerde şüphelinin terör kaydı olmadığı, çok sayıda uyuşturucu kullanmaktan suç kaydının bulunduğu, belirli bir ikametinin olmadığı ve psikolojik tedavi gördüğü kayıtlardan tespit edildi.

Olayın duyulmasının ardından birçok kesimden bayrağımıza uzanan ellere tepki yağdı. Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Fatih Ulu ve İlçe Yöneticileri bayrağın yakıldığı işyerinin bulunduğu binaya dev bir Türk bayrağı astı. Ülkü Ocakları Zeytinburnu ilçe Başkanı Fatih Ulu olaya tepki göstererek, ‘Bayrak, Türk milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir. Bayrağımız, bağımsızlığımızın simgesi olmanın yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Bu şerefe ve namusa leke düşürmek, hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir’ ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.