SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kubilay Ailesi’nden Taziye Teşekkürü

KÜLTÜR 30.07.2020 - 13:31, Güncelleme: 30.07.2020 - 13:31
 

Kubilay Ailesi’nden Taziye Teşekkürü

Türkiye Kazaklarının asırlık Çınar Ağaçlarından biri olan Hacı Tursunbay Kubilay Amcamız 27 Temmuz 2020 Günü Hak’ka yürüdü.  Merhum Tursunbay KUBİLAY Kazak Camiasında Baba gibi bir adamdı.

"Değerli aile büyüğümüz, Atamız Hacı Tursunbay Kubilay’in vefatı vesilesiyle; Beykoz Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Eski Başkan Yardımcısı Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Alsac, Nuripaşa Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaya, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Siyasi Partilerin temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, STK Başkanları, Avrupa’dan gelen yakınları, Büyükelçilikten Telgraf gönderen büyüklerimize, Dünürleri, tüm eş, dost akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza, siyasi parti temsilcilerine şahsımız ve ailemiz adına çok teşekkür ederiz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz..." KUBİLAY AİLESİ ADINA;  Kazakların önde gelen Aksakal Atası Tursunbay Kubilay’ın Çocukları: Mustafa, Ramazan, İbrahim, Aydoğan, Osman, Ahmet Kubilay  Kardeşinin çocukları: Ayhan, Metin Kubilay Kayınçoları: Kadir, Türkmen, Hasan, Gökmen Köksal  TURSUNBAY KUBİLAY KİMDİR? Türkiye Kazaklarının asırlık Çınar Ağaçlarından biri olan Hacı Tursunbay Kubilay Amcamız 27 Temmuz 2020 Günü Hak’ka yürüdü.  Merhum Tursunbay KUBİLAY Kazak Camiasında Baba gibi bir adamdı. Çok Hayırseverdi. Herkesin derdiyle dertlenirdi. Fedekar dava adamıydı. Doğu Türkistan’ın bağımsızlığı için uzun yıllar Doğu Türkistan Göçmenler Derneği çatısı altında karşılıksız hizmet verdi. Maddi ve manevi destekleriyle İsa Yusuf Alptekin ve Hacı Osman Taştan’ın verdiği mücadelenin yanında yer aldı.  1960 yılında Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti’ni kuran 29 kişiden biriydi. Doğu Türkistan Tanıtım Merkezi için her türlü fedakârlıkta bulundu.  Merhuma Allah’tan rahmet kederli Ailesine, Kazakistan ve Türkistan camiasına sabırlar diliyoruz.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Türkiye Kazaklarının asırlık Çınar Ağaçlarından biri olan Hacı Tursunbay Kubilay Amcamız 27 Temmuz 2020 Günü Hak’ka yürüdü.  Merhum Tursunbay KUBİLAY Kazak Camiasında Baba gibi bir adamdı.

"Değerli aile büyüğümüz, Atamız Hacı Tursunbay Kubilay’in vefatı vesilesiyle; Beykoz Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Eski Başkan Yardımcısı Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Alsac, Nuripaşa Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaya, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Siyasi Partilerin temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, STK Başkanları, Avrupa’dan gelen yakınları, Büyükelçilikten Telgraf gönderen büyüklerimize, Dünürleri, tüm eş, dost akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza, siyasi parti temsilcilerine şahsımız ve ailemiz adına çok teşekkür ederiz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz..."

KUBİLAY AİLESİ ADINA; 

Kazakların önde gelen Aksakal Atası Tursunbay Kubilay’ın Çocukları:
Mustafa, Ramazan, İbrahim, Aydoğan, Osman, Ahmet Kubilay 
Kardeşinin çocukları: Ayhan, Metin Kubilay
Kayınçoları: Kadir, Türkmen, Hasan, Gökmen Köksal 

TURSUNBAY KUBİLAY KİMDİR?

Türkiye Kazaklarının asırlık Çınar Ağaçlarından biri olan Hacı Tursunbay Kubilay Amcamız 27 Temmuz 2020 Günü Hak’ka yürüdü.  Merhum Tursunbay KUBİLAY Kazak Camiasında Baba gibi bir adamdı. Çok Hayırseverdi. Herkesin derdiyle dertlenirdi. Fedekar dava adamıydı. Doğu Türkistan’ın bağımsızlığı için uzun yıllar Doğu Türkistan Göçmenler Derneği çatısı altında karşılıksız hizmet verdi. Maddi ve manevi destekleriyle İsa Yusuf Alptekin ve Hacı Osman Taştan’ın verdiği mücadelenin yanında yer aldı.  1960 yılında Doğu Türkistan Göçmenler Cemiyeti’ni kuran 29 kişiden biriydi. Doğu Türkistan Tanıtım Merkezi için her türlü fedakârlıkta bulundu.  Merhuma Allah’tan rahmet kederli Ailesine, Kazakistan ve Türkistan camiasına sabırlar diliyoruz.



 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.