SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Su samurları Zeytinburnu sahillerinde görüntülendi

KÜLTÜR 19.11.2019 - 11:45, Güncelleme: 19.11.2019 - 11:45
 

Su samurları Zeytinburnu sahillerinde görüntülendi

İstanbul'da Yenikapı ve Zeytinburnu sahilinde balık tutan vatandaşlar, 2 su samuru ile karşılaştı. Tuttukları balıklarla su samurlarını besleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İstanbul'da daha önce Küçükçekmece Gölü'nde görüntülenen su samurları, bu kez Yenikapı ve Zeytinburnu sahillerinde cep telefonu kameralarına yansıdı. Balıkçıların yanına kadar gelen 2 su samurunu vatandaşlar besledi. "Yardım edecektim ama baktım suya balık gibi dalıp dalıp çıkıyorlar, şaşırdım. Daha önce doğal ortamda görmedim. Su samurunun sadece nehirlerde olduğunu düşünürdüm. Midye ve balık yiyerek beslendiğini düşünürdüm ama denizde görünce şaşırdım."  Mehmetcan Sevgi ise, su samurunu balık sandığını anlatarak, "Defalarca gördük. Tutmak istedim ve suya girdim, kıştı. Oynuyordu benimle, gidip geliyordu. Birisi 'Isırırsa seni parçalar' diye uyardı. Defalarca gördük su samurunu" dedi.
İstanbul'da Yenikapı ve Zeytinburnu sahilinde balık tutan vatandaşlar, 2 su samuru ile karşılaştı. Tuttukları balıklarla su samurlarını besleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İstanbul'da daha önce Küçükçekmece Gölü'nde görüntülenen su samurları, bu kez Yenikapı ve Zeytinburnu sahillerinde cep telefonu kameralarına yansıdı. Balıkçıların yanına kadar gelen 2 su samurunu vatandaşlar besledi. "Yardım edecektim ama baktım suya balık gibi dalıp dalıp çıkıyorlar, şaşırdım. Daha önce doğal ortamda görmedim. Su samurunun sadece nehirlerde olduğunu düşünürdüm. Midye ve balık yiyerek beslendiğini düşünürdüm ama denizde görünce şaşırdım." 

Mehmetcan Sevgi ise, su samurunu balık sandığını anlatarak, "Defalarca gördük. Tutmak istedim ve suya girdim, kıştı. Oynuyordu benimle, gidip geliyordu. Birisi 'Isırırsa seni parçalar' diye uyardı. Defalarca gördük su samurunu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.