SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Barış Pınarı Harekatına bir destek de, Milli Beka Hareketinden

KÜLTÜR 18.10.2019 - 21:47, Güncelleme: 18.10.2019 - 21:47
 

Barış Pınarı Harekatına bir destek de, Milli Beka Hareketinden

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve Türki Cumhuriyetler Başkanı Arslan Türkmen Zeytinburnu Askerlik Şubesi önünde yaptıkları basın açıklamasıyla Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiler.

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin yaptığı açıklamasında, "Biz Türk milleti olarak binlerce yıllık bir devlet tecrübesinin sahibi olan şanslı insanlarız. Çünkü biz büyük Türk milletinin mirasçılarıyız.Bugün milletimizi ve devletimizi zora düşürmek isteyen iç ve dış düşmanlarımızın hiç bir oyununa gelmeyecek kadar uyanık akıllı ve güçlü bir millet olduğumuzu göstermiş olan devletimizin yönetimine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. "Bugün devletimizin başında bulunan sayın cumhurbaşkanımız ve ekibi siyasi irade olarak ordumuzun muzaffer olması için ne gerekiyorsa yapıyorlar " diyen Şahin, "Bizde millet olarak üstümüze düşen ne varsa onları yapmak için hazır olduğumuzu sizlerin huzurunda açıkça ve yiğitçe ifade ediyoruz . Söz veriyoruz daima milletimizin emrinde ve ordumuzun yanında olacağız tarih bilir ki biz zaten ordu bir milletiz" şeklinde konuştu. Başkan Şahin, ‘’Buradan dosta düşmana sesleniyoruz; Bir Canımız var Oda Bu vatana Bu Millete feda olsun. Türkiye’yi teslim alamazsınız, Aziz Türk milletini yenemezsiniz, bu büyük milleti bölemezsiniz, hepimiz Mehmet’iz, hepimiz şahadet gönüllüsüyüz, unutulmasın ki biz ordu bir milletiz. Biz asker doğmuş bir milletiz. Tarihin al tın sayfalarına bakıldığında bu büyük millet her zaman zillete üstün gelmiştir, işte bu 8üyük devlet; nerede tehdit unsuru; kişi, kişiler ve tehdit unsurları varsa onları ve oraları birer birer tespit etmiş, oralarda ne taş üstünde taş nede gövde üstünde baş bırakmamış şanlı bayrağımızı heybetli bir biçimde oralara dikmiştik. Peygamberimizin övgüsünü almış olan şanlı ordumuz; büyük Türk devletinin ve Aziz Türk milletinin gücü ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bugünlerde bizimde üstümüze düşen bazı vazifeler vardır. Birinci vazifemiz bütün inancımızı a ve imanımızla kahraman Mehmetlerimize dua etmek. İkinci vazifemiz ise; canımızla her an onlara katılabileceğimizin bilinmesidir. Geçmişte Misakı Milli Ruhu neyse aynı ruh bugün Millî Bekada vardır. Bu ruh her daim ordumuzu yanındadır. Türk devletinin yiğit lideri sayın cumhurbaşkanımız ve ekibi; ordumuzun muzaffer olması ve aziz milletimizin geleceğinin güvende olması için ne gerekiyorlarsa yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun’ ’dedi Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, "Ordumuzun sınır ötesine gitmesi için yüce mecliste oy veren bütün milletvekillerine burada Türk milleti adına gurur duyduğumuzu ve onlara şükranlarımızı sunduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Başta şanlı ordumuzu ve aziz milletimizi yüce Allah'a emanet ediyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz" diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve Türki Cumhuriyetler Başkanı Arslan Türkmen Zeytinburnu Askerlik Şubesi önünde yaptıkları basın açıklamasıyla Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiler.

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin yaptığı açıklamasında, "Biz Türk milleti olarak binlerce yıllık bir devlet tecrübesinin sahibi olan şanslı insanlarız. Çünkü biz büyük Türk milletinin mirasçılarıyız.Bugün milletimizi ve devletimizi zora düşürmek isteyen iç ve dış düşmanlarımızın hiç bir oyununa gelmeyecek kadar uyanık akıllı ve güçlü bir millet olduğumuzu göstermiş olan devletimizin yönetimine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bugün devletimizin başında bulunan sayın cumhurbaşkanımız ve ekibi siyasi irade olarak ordumuzun muzaffer olması için ne gerekiyorsa yapıyorlar " diyen Şahin, "Bizde millet olarak üstümüze düşen ne varsa onları yapmak için hazır olduğumuzu sizlerin huzurunda açıkça ve yiğitçe ifade ediyoruz . Söz veriyoruz daima milletimizin emrinde ve ordumuzun yanında olacağız tarih bilir ki biz zaten ordu bir milletiz" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin, ‘’Buradan dosta düşmana sesleniyoruz; Bir Canımız var Oda Bu vatana Bu Millete feda olsun. Türkiye’yi teslim alamazsınız, Aziz Türk milletini yenemezsiniz, bu büyük milleti bölemezsiniz, hepimiz Mehmet’iz, hepimiz şahadet gönüllüsüyüz, unutulmasın ki biz ordu bir milletiz. Biz asker doğmuş bir milletiz. Tarihin al tın sayfalarına bakıldığında bu büyük millet her zaman zillete üstün gelmiştir, işte bu 8üyük devlet; nerede tehdit unsuru; kişi, kişiler ve tehdit unsurları varsa onları ve oraları birer birer tespit etmiş, oralarda ne taş üstünde taş nede gövde üstünde baş bırakmamış şanlı bayrağımızı heybetli bir biçimde oralara dikmiştik. Peygamberimizin övgüsünü almış olan şanlı ordumuz; büyük Türk devletinin ve Aziz Türk milletinin gücü ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bugünlerde bizimde üstümüze düşen bazı vazifeler vardır. Birinci vazifemiz bütün inancımızı a ve imanımızla kahraman Mehmetlerimize dua etmek. İkinci vazifemiz ise; canımızla her an onlara katılabileceğimizin bilinmesidir. Geçmişte Misakı Milli Ruhu neyse aynı ruh bugün Millî Bekada vardır. Bu ruh her daim ordumuzu yanındadır. Türk devletinin yiğit lideri sayın cumhurbaşkanımız ve ekibi; ordumuzun muzaffer olması ve aziz milletimizin geleceğinin güvende olması için ne gerekiyorlarsa yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun’ ’dedi

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, "Ordumuzun sınır ötesine gitmesi için yüce mecliste oy veren bütün milletvekillerine burada Türk milleti adına gurur duyduğumuzu ve onlara şükranlarımızı sunduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Başta şanlı ordumuzu ve aziz milletimizi yüce Allah'a emanet ediyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz" diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.