SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı birlikte iftar açtı

GÜNDEM 09.05.2019 - 21:49, Güncelleme: 09.05.2019 - 21:49
 

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı birlikte iftar açtı

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı her Çarşamba yaptığı Haftalık olağan toplantısını bu hafta iftar programıyla birleştirdi. İlçe Başkanı Hasan Hoşben hem partili yöneticilerle iftar hem de 31 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirmesini yaptı. İftar programında 23 Haziran Büyükşehir seçimlerinde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.

Mayıs ayının Haftalık ikinci toplantısı Ramazan Ayı'na denk geldiği için saat 19.00'daki toplantı bu kez iftar ortamında yapıldı. İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu binanın alt katındaki lokantada İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güreler, İlçe Yöneticileri, Esin Karayazı, Muhterem Gürkan, Sevda Ertürk, Yeşim Avcı, Gamze Yalçın, Şehriban Gündüz, Suriye Aktaş, Metin Kahya, Adem Koç, Addulvahap Gözübüyük, Duran Çalışkan, Baydullah Doğru, Hasan Besli, Necdet Özdemir, İsmail Hakyemez, Hasan Basri Alim, Erdinç Bayraktar, Rıfat Avcı, Tekin Utku, Cengiz Gündüz, Selim Metin, Halim Türkan ve Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldiler. Akşam ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Arından yemek duası yapıldı. İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben iftar programında kısa bir konuşma yaptı. Partililerin Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Hoşben konuşmasını şöyle sürdürdü. 31 Mart Yerel seçimleri için ortaya koyduğunuz çalışmadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Büyükşehir İmamoğlu kazandı. Zeytinburnu’nda da oyları çok artırmamıza rağmen Adil Bey 5 Bin küsur bir oy ile yarışı İkinci ırada tamamladı. Fakat geldiğimiz noktada kazanmanın çok bir anlam ifade etmediğini gördük. Kazanılmış bir seçimi iptal ettiler Mazbatasını almış bir başkanın mazbatasını elinden aldılar. Planlarımıza göre Temmuz ayı başında ilçe kongremizi yapacaktık. Şuan belli belirsiz bir sürece girdik.  23 Haziran’da yeniden Büyükşehir için seçime gidiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde aynı zarfa konup, aynı sandığa atılan 4 Pusuladan Üçü geçerli bir geçersiz. Ne yazık ki böyle bir tabloyu önümüze koydular. CHP İlçelerin iptali içinde olağanüstü itiraz hakkını kulandı. Sonucu bekleyeceğiz. Şunun da altını özellikle çizmek istiyorum. Burada İYİ Parti kurumsal hareket ediyor. Genel Merkezimiz ne talimat verirse izler onun gereğini yaparız. İlçede hiç kimsenin birerlerinin telefonuyla kendi kafasına göre hareket etme hakkı yoktur. Genel Merkezimiz 23 Haziran Büyükşehir seçimi için programı yapıyor. Bizlere iletildiği anda Bizler yine Millet ittifakı olarak sahaya ineceğiz. Ve Ekrem İmamoğlu’nun daha fazla bir farkla seçimi alması için gayret sarf edeceğiz dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, 3 aylık çalışma sonunda Suriye Aktaş, Muhterem Gürkan, İsmail Hakyemez, Selim Metin ve Gamze Yalçın'a ayrıca her davete gelerek haber yapmalarından dolayı gazeteci Mehmet Alpay ve Taylan Demirelli'ye teşekkür belgesi takdim etti. Çay ve sohbetin ardından iftar yemeği ve yönetim kurulu toplantısı sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GZETESİ-ÖZEL
İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı her Çarşamba yaptığı Haftalık olağan toplantısını bu hafta iftar programıyla birleştirdi. İlçe Başkanı Hasan Hoşben hem partili yöneticilerle iftar hem de 31 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirmesini yaptı. İftar programında 23 Haziran Büyükşehir seçimlerinde izlenecek yol haritası da masaya yatırıldı.

Mayıs ayının Haftalık ikinci toplantısı Ramazan Ayı'na denk geldiği için saat 19.00'daki toplantı bu kez iftar ortamında yapıldı. İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu binanın alt katındaki lokantada İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güreler, İlçe Yöneticileri, Esin Karayazı, Muhterem Gürkan, Sevda Ertürk, Yeşim Avcı, Gamze Yalçın, Şehriban Gündüz, Suriye Aktaş, Metin Kahya, Adem Koç, Addulvahap Gözübüyük, Duran Çalışkan, Baydullah Doğru, Hasan Besli, Necdet Özdemir, İsmail Hakyemez, Hasan Basri Alim, Erdinç Bayraktar, Rıfat Avcı, Tekin Utku, Cengiz Gündüz, Selim Metin, Halim Türkan ve Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Akşam ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Arından yemek duası yapıldı. İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben iftar programında kısa bir konuşma yaptı. Partililerin Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Hoşben konuşmasını şöyle sürdürdü. 31 Mart Yerel seçimleri için ortaya koyduğunuz çalışmadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Büyükşehir İmamoğlu kazandı. Zeytinburnu’nda da oyları çok artırmamıza rağmen Adil Bey 5 Bin küsur bir oy ile yarışı İkinci ırada tamamladı. Fakat geldiğimiz noktada kazanmanın çok bir anlam ifade etmediğini gördük. Kazanılmış bir seçimi iptal ettiler Mazbatasını almış bir başkanın mazbatasını elinden aldılar. Planlarımıza göre Temmuz ayı başında ilçe kongremizi yapacaktık. Şuan belli belirsiz bir sürece girdik.  23 Haziran’da yeniden Büyükşehir için seçime gidiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde aynı zarfa konup, aynı sandığa atılan 4 Pusuladan Üçü geçerli bir geçersiz. Ne yazık ki böyle bir tabloyu önümüze koydular. CHP İlçelerin iptali içinde olağanüstü itiraz hakkını kulandı. Sonucu bekleyeceğiz. Şunun da altını özellikle çizmek istiyorum. Burada İYİ Parti kurumsal hareket ediyor. Genel Merkezimiz ne talimat verirse izler onun gereğini yaparız. İlçede hiç kimsenin birerlerinin telefonuyla kendi kafasına göre hareket etme hakkı yoktur. Genel Merkezimiz 23 Haziran Büyükşehir seçimi için programı yapıyor. Bizlere iletildiği anda Bizler yine Millet ittifakı olarak sahaya ineceğiz. Ve Ekrem İmamoğlu’nun daha fazla bir farkla seçimi alması için gayret sarf edeceğiz dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, 3 aylık çalışma sonunda Suriye Aktaş, Muhterem Gürkan, İsmail Hakyemez, Selim Metin ve Gamze Yalçın'a ayrıca her davete gelerek haber yapmalarından dolayı gazeteci Mehmet Alpay ve Taylan Demirelli'ye teşekkür belgesi takdim etti. Çay ve sohbetin ardından iftar yemeği ve yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.