SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şükrü Bilge’nin katil zanlısı yakalandı

KÜLTÜR 13.11.2018 - 16:54, Güncelleme: 13.11.2018 - 16:54
 

Şükrü Bilge’nin katil zanlısı yakalandı

Zeytinburnu’nda kalp hastalığından dolayı hayatını kaybeden M.S.Ö’nün taziyesine gelen katil zanlısı N.D. ilk önce tokalaştığı Şükrü Bilge’yi daha sonra başına ateş ederek öldürdü. Polis ekipleri olay yerinden kaçan katil zanlısını metrobüs durağında yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, 26.10.2018 tarihinde Yeşiltepe Mahallesi'nde bir kahvehanede saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kalp hastalığından dolayı hayatını kaybeden M.S.Ö.'nün taziyesi için yakınları bir kahvehanede toplandı. Taziye ziyareti için kahvehaneye gelen katil zanlısı N.D., ilk önce Ş.B. ile tokalaştı. Aradan bir süre geçtikten sonra belinden tabancasını çıkartan katil zanlısı, Şükrü Bilge'yi başından vurdu. Müdahale etmek isteyenlere silahını doğrultan katil zanlısı, 'Namus meselesi, karışmayın' diyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Şükrü Bilge yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. METROBÜS DURAĞINDA YAKALANDI Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde incelemelerini yapan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak katil zanlısının kimliğini tespit etti. Araştırmaların derinleştirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısını Cevizlibağ'daki metrobüs durağında yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı polis ekiplerince adliyeye sevk edildi. İKİ CENAZE AYNI CAMİDEN KALDIRILDI Yaşanan olayın ertesi günü her iki cenaze Zeytinburnu'ndaki Konyalı Camii'nden kaldırıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden M.S.Ö.'nün ardından Şükrü Bilge’nin cenaze namazı kılınarak gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şükrü Bilge arkasında yeni doğan bebeğini ve aile fertlerini bıraktı. KAYNAK: SABAH  
Zeytinburnu’nda kalp hastalığından dolayı hayatını kaybeden M.S.Ö’nün taziyesine gelen katil zanlısı N.D. ilk önce tokalaştığı Şükrü Bilge’yi daha sonra başına ateş ederek öldürdü. Polis ekipleri olay yerinden kaçan katil zanlısını metrobüs durağında yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, 26.10.2018 tarihinde Yeşiltepe Mahallesi'nde bir kahvehanede saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kalp hastalığından dolayı hayatını kaybeden M.S.Ö.'nün taziyesi için yakınları bir kahvehanede toplandı. Taziye ziyareti için kahvehaneye gelen katil zanlısı N.D., ilk önce Ş.B. ile tokalaştı. Aradan bir süre geçtikten sonra belinden tabancasını çıkartan katil zanlısı, Şükrü Bilge'yi başından vurdu. Müdahale etmek isteyenlere silahını doğrultan katil zanlısı, 'Namus meselesi, karışmayın' diyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Şükrü Bilge yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

METROBÜS DURAĞINDA YAKALANDI

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde incelemelerini yapan Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak katil zanlısının kimliğini tespit etti. Araştırmaların derinleştirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısını Cevizlibağ'daki metrobüs durağında yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı polis ekiplerince adliyeye sevk edildi.

İKİ CENAZE AYNI CAMİDEN KALDIRILDI

Yaşanan olayın ertesi günü her iki cenaze Zeytinburnu'ndaki Konyalı Camii'nden kaldırıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden M.S.Ö.'nün ardından Şükrü Bilge’nin cenaze namazı kılınarak gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şükrü Bilge arkasında yeni doğan bebeğini ve aile fertlerini bıraktı.

KAYNAK: SABAH
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.