SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İranlı İranlıyı Zeytinburnu'nda tırnakladı

KÜLTÜR 31.07.2018 - 18:16, Güncelleme: 31.07.2018 - 18:16
 

İranlı İranlıyı Zeytinburnu'nda tırnakladı

Zeytinburnu'nda İranlı karı-koca ve bir arkadaşları Türkiye'de hangi paraların kullanıldığını sorma bahanesiyle yaklaştıkları başka bir İranlının 800 Türk Lirası ve bin 300 dolarını tırnakçılık yöntemiyle çaldı. Polisin çalışmaları sonucu İranlılar yakalanırken, yaşanan olay güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’a turist olarak gelen İran uyruklu Muhammed Zanjani 20 Temmuz Günü Zeytinburnu’ndaki bir alışveriş merkezi çıkışında biri kadın 3 İranlı ile karşılaştı. Muhammed Zanjani kendisine Türkiye’de hangi paraların kullanıldığını soran İranlılara yanında bulunan paraları göstererek tanıtmaya başladı. Paraları eline alan İranlılar “tırnakçılık” yöntemiyle 800 Türk Lirası ve bin 300 doları çalarak uzaklaştı. Kısa bir süre sonra paralarının eksik olduğunu fark eden Zanjani polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri alışveriş merkezinin çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde şüphelilerin kullandığı araç tespit edilerek takip başlatıldı. Yapılan takip sonucu Mojtaba N. ve eşi Atena N. ile ve arkadaşları Omid J. gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda Mojtaba N.’nin 2014 yılında Türkiye’ye geldiği ve benzer suçlardan 7 kaydının olduğu ortaya çıktı. Yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece Mojtaba N. tutuklanırken, eşi Atena N. ve arkadaşı Omid J. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Zeytinburnu'nda İranlı karı-koca ve bir arkadaşları Türkiye'de hangi paraların kullanıldığını sorma bahanesiyle yaklaştıkları başka bir İranlının 800 Türk Lirası ve bin 300 dolarını tırnakçılık yöntemiyle çaldı. Polisin çalışmaları sonucu İranlılar yakalanırken, yaşanan olay güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’a turist olarak gelen İran uyruklu Muhammed Zanjani 20 Temmuz Günü Zeytinburnu’ndaki bir alışveriş merkezi çıkışında biri kadın 3 İranlı ile karşılaştı. Muhammed Zanjani kendisine Türkiye’de hangi paraların kullanıldığını soran İranlılara yanında bulunan paraları göstererek tanıtmaya başladı. Paraları eline alan İranlılar “tırnakçılık” yöntemiyle 800 Türk Lirası ve bin 300 doları çalarak uzaklaştı.

Kısa bir süre sonra paralarının eksik olduğunu fark eden Zanjani polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri alışveriş merkezinin çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde şüphelilerin kullandığı araç tespit edilerek takip başlatıldı. Yapılan takip sonucu Mojtaba N. ve eşi Atena N. ile ve arkadaşları Omid J. gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüpheliler sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda Mojtaba N.’nin 2014 yılında Türkiye’ye geldiği ve benzer suçlardan 7 kaydının olduğu ortaya çıktı. Yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece Mojtaba N. tutuklanırken, eşi Atena N. ve arkadaşı Omid J. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.