SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Turist olarak geldiler Zeytinburnu'nun yarısını gasp ettiler

KÜLTÜR 08.01.2016 - 16:06, Güncelleme: 08.01.2016 - 16:06
 

Turist olarak geldiler Zeytinburnu'nun yarısını gasp ettiler

Zeytinburnu'nda bir işyerinden silah tehdidi ile para ve cep telefonlarını alan, gasp etmeye çalıştıkları taksi şoförünü de yaralayan Afganistan uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Zeytinburnu, 58. Bulvarda bulunan bir elektronik şirketine önceki gün giren silahlı 3 kişi,  içerde bulunanları etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre daha sonra şirkette bulunan 6 bin 572 dolar, 4 bin Euro, bin 300 lira ve 9 milyon 725 bin İran Riyali  ile çalışanların cep telefonlarını alan şüpheliler kaçtı. Şirketten çıktıktan sonra bir süre yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheliler peşinden koşanları görünce havaya rastgele ateş açmışlar bu sırada bir kafeterya önünde sigara için Yakup Şakar adlı vatandaşı vurmuşlardı. Ardından bir otel önünde bekleyen bir taksiye binen şüphelilerin aracı gasp ederek kaçmaya çalışmış bu sırada karşı koyan taksi şoförü Ali Yerlikaya tabancayla vurularak yakalanmıştı. Bir vatandaşın attığı taşla arka camı kırılan taksiyle kaçmaya çalışan şüphelilerden Bilal E.(22) polisin ateş açması sonucu sonucu ayağından vurulmuş,  diğer şüpheliler Muhammet E.(23) ile Hazmiran T.(22) de yakalanmıştı. Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin turist olarak geldikleri İstanbul'da kaçak oldukları  ortaya çıktı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Zeytinburnu'nda bir işyerinden silah tehdidi ile para ve cep telefonlarını alan, gasp etmeye çalıştıkları taksi şoförünü de yaralayan Afganistan uyruklu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Zeytinburnu, 58. Bulvarda bulunan bir elektronik şirketine önceki gün giren silahlı 3 kişi,  içerde bulunanları etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre daha sonra şirkette bulunan 6 bin 572 dolar, 4 bin Euro, bin 300 lira ve 9 milyon 725 bin İran Riyali  ile çalışanların cep telefonlarını alan şüpheliler kaçtı.

Şirketten çıktıktan sonra bir süre yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheliler peşinden koşanları görünce havaya rastgele ateş açmışlar bu sırada bir kafeterya önünde sigara için Yakup Şakar adlı vatandaşı vurmuşlardı. Ardından bir otel önünde bekleyen bir taksiye binen şüphelilerin aracı gasp ederek kaçmaya çalışmış bu sırada karşı koyan taksi şoförü Ali Yerlikaya tabancayla vurularak yakalanmıştı. Bir vatandaşın attığı taşla arka camı kırılan taksiyle kaçmaya çalışan şüphelilerden Bilal E.(22) polisin ateş açması sonucu sonucu ayağından vurulmuş,  diğer şüpheliler Muhammet E.(23) ile Hazmiran T.(22) de yakalanmıştı.

Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin turist olarak geldikleri İstanbul'da kaçak oldukları  ortaya çıktı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.