SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Amatör Futboldaki çift başlılık sona erdi

30.05.2015 - 09:47, Güncelleme: 30.05.2015 - 09:47
 

Amatör Futboldaki çift başlılık sona erdi

Zeytinburnu Amatör Futbolundaki çift başlılık Kulüp başkanlarının birlik düşüncesinde hareket etmeleriyle ortadan kalktı. Amatörler yeniden tek çatı altında bir araya geldiler.

Cenap Altıok’un kurucu Başkanlığını yaptığı Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğinden bazı takımlar yollarını ayırarak yine Cenap Altıok’un kurucu Başkanlığını yaptığı 1953 Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğini kurarak yeni bir oluşum içine girmişlerdi. İki yılı aşkın süredir Zeytinburnu futbolunda devam eden bu çift başlılık Kulüp Başkanları ve Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven'in girişimleri ile ortadan kalktı. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği başkanı Şenol Yurtseven uzun süren girişimleri sonucunda birlik kararı alarak olağanüstü kongreye gitti. Divan Başkanlığının Cengizhan Bahçekapılı’nın yaptığı kongre birlik havası içinde Zeytinburnu Futbolunun geleceği ve gençler adına güzel temennilerle sona erdi. Olağanüstü kongrede Mevcut Başkan Şenol Yurtseven oy birliği ile 3 ay sonra yapılacak olağan kongreye kadar Başkan seçildi. Kulüp Başkanları kongrede Zeytinburnu Futbolunda bu çift başlılığın sona ermesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Başkan Şenol Yurtseven’de birlik ve beraberlik fikrine destek veren tüm Kulüp Başkanlarına teşekkür etti. Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğinin Yeni Yönetimi: Başkan: Şenol YURTSEVEN Yönetim Kurulu: Cengizhan BAHÇE KAPILI, Sabri ALTİOK, Yahya DEDİŞ, Naci SERT, Özcan DOĞAN, Zekir KESKİN, Emrullah İÇ, Rahmi EKŞİ, Kenan AYDIN, Sabri YILMAZ, Mennan ÇAYIR, İsmail ERASLAN, Cengiz ZAFER, Turgay KALYONCU, Murat ORAN, Denetim Kurulunda Zeytinburnu Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü Taylan Demirelli’de yer aldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Amatör Futbolundaki çift başlılık Kulüp başkanlarının birlik düşüncesinde hareket etmeleriyle ortadan kalktı. Amatörler yeniden tek çatı altında bir araya geldiler.

Cenap Altıok’un kurucu Başkanlığını yaptığı Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğinden bazı takımlar yollarını ayırarak yine Cenap Altıok’un kurucu Başkanlığını yaptığı 1953 Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğini kurarak yeni bir oluşum içine girmişlerdi. İki yılı aşkın süredir Zeytinburnu futbolunda devam eden bu çift başlılık Kulüp Başkanları ve Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven'in girişimleri ile ortadan kalktı.

Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği başkanı Şenol Yurtseven uzun süren girişimleri sonucunda birlik kararı alarak olağanüstü kongreye gitti. Divan Başkanlığının Cengizhan Bahçekapılı’nın yaptığı kongre birlik havası içinde Zeytinburnu Futbolunun geleceği ve gençler adına güzel temennilerle sona erdi. Olağanüstü kongrede Mevcut Başkan Şenol Yurtseven oy birliği ile 3 ay sonra yapılacak olağan kongreye kadar Başkan seçildi.

Kulüp Başkanları kongrede Zeytinburnu Futbolunda bu çift başlılığın sona ermesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Başkan Şenol Yurtseven’de birlik ve beraberlik fikrine destek veren tüm Kulüp Başkanlarına teşekkür etti.

Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliğinin Yeni Yönetimi: Başkan: Şenol YURTSEVEN Yönetim Kurulu: Cengizhan BAHÇE KAPILI, Sabri ALTİOK, Yahya DEDİŞ, Naci SERT, Özcan DOĞAN, Zekir KESKİN, Emrullah İÇ, Rahmi EKŞİ, Kenan AYDIN, Sabri YILMAZ, Mennan ÇAYIR, İsmail ERASLAN, Cengiz ZAFER, Turgay KALYONCU, Murat ORAN, Denetim Kurulunda Zeytinburnu Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü Taylan Demirelli’de yer aldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.