SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Başlıyor

KÜLTÜR 15.05.2015 - 12:16, Güncelleme: 15.05.2015 - 12:16
 

Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali Başlıyor

Eğitim ve öğretim tekniklerinin yanı sıra hekimliğiyle de ülkemizde ün salmış mesir macununun mucidi Merkezefendi’nin adına düzenlenecek olan Geleneksel Tıp Festivali başlıyor.

Zeytinburnu Belediyesi, bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan Geleneksel Tıp Festivali’ni, 16 Mayıs Cumartesi günü saat: 17.00’da gerçekleştirecek. Festivalde, binlerce kişiye 41 çeşit baharattan elde edilen, birçok hastalığa şifa olduğu bilinen ve alternatif tıbbın ilacı olarak kabul görmüş mesir macunu dağıtımı yapılacak. Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı festivale, Orhan Hakalmaz, Özdemir Erdoğan, Bekir Ünlüataer ve Sami Savni Özer gibi ünlü sanatçılar renk katacak. Festivalin sunuculuğunu ise televizyon programcısı, şair ve yorumcu Serdar Tuncer yapacak. İllüzyon, Akrobasi, hacivat-karagöz, kukla, ateşbaz ve jonglör gösterisi gibi etkiliklerin yer alacağı festival, 19 Mayıs Salı günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan altın ödüllü Yöresel Yemek Yarışması’yla devam edecek. Dokuz gün boyunca sürecek olan festivalde, “Bitkilerle Tedavide Dikkat Edilmesi Gerekenler”, “Bağışıklık Sistemi İçin Doğal Güçlendiriciler” ve “Dolaşım Sistemi İçin Kullanılabilecek Bitkiler” gibi birçok seminerle vatandaşlara şifalı bitkilerin faydaları anlatılacak. Festivalle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Eğitim ve öğretim tekniklerinin yanı sıra hekimliğiyle de ülkemizde ün salmış mesir macununun mucidi Merkezefendi’nin adına düzenlenecek olan Geleneksel Tıp Festivali başlıyor.

Zeytinburnu Belediyesi, bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan Geleneksel Tıp Festivali’ni, 16 Mayıs Cumartesi günü saat: 17.00’da gerçekleştirecek. Festivalde, binlerce kişiye 41 çeşit baharattan elde edilen, birçok hastalığa şifa olduğu bilinen ve alternatif tıbbın ilacı olarak kabul görmüş mesir macunu dağıtımı yapılacak.

Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı festivale, Orhan Hakalmaz, Özdemir Erdoğan, Bekir Ünlüataer ve Sami Savni Özer gibi ünlü sanatçılar renk katacak. Festivalin sunuculuğunu ise televizyon programcısı, şair ve yorumcu Serdar Tuncer yapacak. İllüzyon, Akrobasi, hacivat-karagöz, kukla, ateşbaz ve jonglör gösterisi gibi etkiliklerin yer alacağı festival, 19 Mayıs Salı günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan altın ödüllü Yöresel Yemek Yarışması’yla devam edecek.

Dokuz gün boyunca sürecek olan festivalde, “Bitkilerle Tedavide Dikkat Edilmesi Gerekenler”, “Bağışıklık Sistemi İçin Doğal Güçlendiriciler” ve “Dolaşım Sistemi İçin Kullanılabilecek Bitkiler” gibi birçok seminerle vatandaşlara şifalı bitkilerin faydaları anlatılacak.

Festivalle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.