SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Milletvekili aday adayı Ali Turan CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü ziyaret

GÜNDEM 04.02.2015 - 16:30, Güncelleme: 04.02.2015 - 16:30
 

Milletvekili aday adayı Ali Turan CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü ziyaret

CHP Eyüp eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Ali Turan CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü ziyaret etti..

Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerde CHP 2.seçim Bölgesi Milletvekili Aday Adaylarından Ali Turan 04 Şubat 2015 Çarşamba günü CHP Zeytinburnu İlçe Örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı Barboros Doğruel ve CHP eski İlçe başkanı ve Milletvekili aday adayı Metin Doğan ile görüştü. 2011-2012 Eyüp İlçe başkanlık görevinde bulunan Ali Turan’ın Zeytinburnu İlçe Örgütünü ziyaretinde CHP Zeytinburnu İlçe Sekreteri Süleyman Çiftçi, CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Şaban Şentürk, CHP Zeytinburnu İlçe meclis Üyeleri İlkay Biber, Satılmış Oral, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol, Sadettin Ulubay , Osman Genç, Hüseyin Üsküdar, CHP Nuripaşa Mahalle Temsilcisi Hacı Zekeriya Dağhan, Seyitnizam Mahalle temsilcisi Suna Atma, Gökalp Mahalle temsilcisi Selahattin Erbaş, Veliefendi mahalle temsilcisi Sadık Avcı, CHP Zeytinburnu İlçe Örgüt üyeleri Ali Haydar Palancı,Kemal Çınak, Halis Canpolat, Gamze Koç hazır bulundular. CHP Zeytinburnu 2. Dönem belediye başkanı Hasan Yılmaz, Zeytinburnu Esnaf Odası eski başkanı Tacettin Akdağ’ın da katıldığı ziyaret programında söz alan CHP eski İlçe Başkanı ve 2. Bölge Milletvekili aday adayı Metin Doğan “solun evrensel anlayışı olan dayanışmanın bu dönem daha da önemli olduğunu” belirterek “ bu anlamda sayın Ali Turan’ın ziyaretini önemsiyor ve bu parti içi yarışta başarılar diliyorum. Amacımız parti içi örgüt inisyatifini öne çıkarmak lazımdır. Yerel adaylarımızı muhakkak parti vitrinine çıkarmak gerekmektedir. Bunu yaparsak hem örgütümüze hem de adaylarımıza güven vermiş oluruz. Dayanışma anlayışı içersinde sayın Ali Turan’a başarılar diliyorum” dedi. Metin Doğan’ın konuşmasının ardından söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi İlkay Biber “ örgütten gelen bir aday olarak sizleri kutluyorum. Örgütün adaylarının bu yarışta başarı kazanması daha sonra gelecek örgüt ve genç adaylarımıza güven verecektir” derken Zeytinburnu 2. Dönem belediye başkanı Hasan Yılmaz “ ben şahsım olarak CHP içinde dayanışma ruhunu paylaşanların yanında olacağım. Emek en yüce değerdir, emek olmayınca da değer olmuyor.Partide emeği olmayanlar örgüte de önem vermiyorlar.Dayanışma içinde olanlara da bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi… CHP Zeytinburnu İlçe örgütünü ziyaret eden Milletvekili aday adayı Ali Turan’da düşüncelerini paylaştığı CHP Zeytinburnu parti üyelerine hitaben yaptığı konuşmada “ partide ön seçimim olması” gerektiği vurgulayarak “ aslında ön seçim partimizin tüzüğüne işlense ve örneğin yıllar önce başlamış olsa idi adaylarımızda örgüt toplantılarına katılırlardı ve tüm örgüt’te birbirlerini tanımış olurlardı” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-KEMAL YILDIRIM
CHP Eyüp eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Ali Turan CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü ziyaret etti..

Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerde CHP 2.seçim Bölgesi Milletvekili Aday Adaylarından Ali Turan 04 Şubat 2015 Çarşamba günü CHP Zeytinburnu İlçe Örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı Barboros Doğruel ve CHP eski İlçe başkanı ve Milletvekili aday adayı Metin Doğan ile görüştü.

2011-2012 Eyüp İlçe başkanlık görevinde bulunan Ali Turan’ın Zeytinburnu İlçe Örgütünü ziyaretinde CHP Zeytinburnu İlçe Sekreteri Süleyman Çiftçi, CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Şaban Şentürk, CHP Zeytinburnu İlçe meclis Üyeleri İlkay Biber, Satılmış Oral, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol, Sadettin Ulubay , Osman Genç, Hüseyin Üsküdar, CHP Nuripaşa Mahalle Temsilcisi Hacı Zekeriya Dağhan, Seyitnizam Mahalle temsilcisi Suna Atma, Gökalp Mahalle temsilcisi Selahattin Erbaş, Veliefendi mahalle temsilcisi Sadık Avcı, CHP Zeytinburnu İlçe Örgüt üyeleri Ali Haydar Palancı,Kemal Çınak, Halis Canpolat, Gamze Koç hazır bulundular.

CHP Zeytinburnu 2. Dönem belediye başkanı Hasan Yılmaz, Zeytinburnu Esnaf Odası eski başkanı Tacettin Akdağ’ın da katıldığı ziyaret programında söz alan CHP eski İlçe Başkanı ve 2. Bölge Milletvekili aday adayı Metin Doğan “solun evrensel anlayışı olan dayanışmanın bu dönem daha da önemli olduğunu” belirterek “ bu anlamda sayın Ali Turan’ın ziyaretini önemsiyor ve bu parti içi yarışta başarılar diliyorum. Amacımız parti içi örgüt inisyatifini öne çıkarmak lazımdır. Yerel adaylarımızı muhakkak parti vitrinine çıkarmak gerekmektedir. Bunu yaparsak hem örgütümüze hem de adaylarımıza güven vermiş oluruz. Dayanışma anlayışı içersinde sayın Ali Turan’a başarılar diliyorum” dedi.

Metin Doğan’ın konuşmasının ardından söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi İlkay Biber “ örgütten gelen bir aday olarak sizleri kutluyorum. Örgütün adaylarının bu yarışta başarı kazanması daha sonra gelecek örgüt ve genç adaylarımıza güven verecektir” derken Zeytinburnu 2. Dönem belediye başkanı Hasan Yılmaz “ ben şahsım olarak CHP içinde dayanışma ruhunu paylaşanların yanında olacağım. Emek en yüce değerdir, emek olmayınca da değer olmuyor.Partide emeği olmayanlar örgüte de önem vermiyorlar.Dayanışma içinde olanlara da bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi…

CHP Zeytinburnu İlçe örgütünü ziyaret eden Milletvekili aday adayı Ali Turan’da düşüncelerini paylaştığı CHP Zeytinburnu parti üyelerine hitaben yaptığı konuşmada “ partide ön seçimim olması” gerektiği vurgulayarak “ aslında ön seçim partimizin tüzüğüne işlense ve örneğin yıllar önce başlamış olsa idi adaylarımızda örgüt toplantılarına katılırlardı ve tüm örgüt’te birbirlerini tanımış olurlardı” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-KEMAL YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.