SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gürkan Bakkal ile Zeytinburnu'nda Asayiş Berkemal

KÜLTÜR 11.07.2014 - 00:27, Güncelleme: 11.07.2014 - 00:27
 

Gürkan Bakkal ile Zeytinburnu'nda Asayiş Berkemal

Zeytinburnu'na asayiş ve sokak olaylarında oldukça deneyimli olan Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal bir kaç gün önce atanmıştı.

Daha ilk gününde operasyon yaparak çelik kasa hırsızlarını yakalayan Emniyet Zeytinburnu Halkına gönlünüz rahat olsun mesajı vermişti.Zeytinburnu Emniyet Müdürü Gürkan Gazetemizin yetkililerini makamında kabul ederek bilgi alışverişinde bulunmuştu. İlçemizin öncelikli sorunu uyuşturucu, torbacılar,trafik, hırsızlık ve abart egzozlu araçlarla hakkında kendine bilgi verdiğimiz emniyet müdürümüz çok kısa süre içinde Zeytinburnu Halkı farkımız fark edecek dedi. Gece itibariyle ise Zeytinburnu sokaklarında çok sık denetimler başladı. Devriye gezen motor kuryelerin yanı sıra ilçenin çeşitli yerlerinde aynı anda trafik ve asayiş uygulamaları yapıldı. En yoğun uygulama ise Kazlıçeşme Mahallesi Eren Çay Bahçesi önünde yapıldı. Yolu komple kesen Zeytinburnu Emniyeti Asayiş ve Trafik Ekipleri gelen araçları durdurarak, trafik ve asayiş yönünden inceleme yaptılar.Trafik Ekipleri durdurulan araç ve sürücüler üzerinde trafik kurallarına yönelik olarak işlem yaparken, Asayiş Ekipleri ise durdurulan araç ve sürücüler ile araçta bulunanlara yönelik olarak asayiş suçlarına yönelik inceleme ve arama yaptılar.Uygulamada asayiş konularında şüpheli bulunanlar ile trafik konusunda alkollü ve belge eksikliği bulunanlara yönelik işlem yapıldı. Zeytinburnu’nda son dönemde gece saatlerinde meydana gelen asayiş ve trafik olaylarına karşı Emniyet’in başlattığı uygulamaların devam edeceği ve her gece başka bir noktada uygulama gerçekleştirileceğini Belirten Deneyimli Emniyet Müdürümüz Gürkan Bakkal Vatandaşlara Emniyet’in başlattığı uygulamalara destek verdikleri için teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'na asayiş ve sokak olaylarında oldukça deneyimli olan Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal bir kaç gün önce atanmıştı.

Daha ilk gününde operasyon yaparak çelik kasa hırsızlarını yakalayan Emniyet Zeytinburnu Halkına gönlünüz rahat olsun mesajı vermişti.Zeytinburnu Emniyet Müdürü Gürkan Gazetemizin yetkililerini makamında kabul ederek bilgi alışverişinde bulunmuştu. İlçemizin öncelikli sorunu uyuşturucu, torbacılar,trafik, hırsızlık ve abart egzozlu araçlarla hakkında kendine bilgi verdiğimiz emniyet müdürümüz çok kısa süre içinde Zeytinburnu Halkı farkımız fark edecek dedi.

Gece itibariyle ise Zeytinburnu sokaklarında çok sık denetimler başladı. Devriye gezen motor kuryelerin yanı sıra ilçenin çeşitli yerlerinde aynı anda trafik ve asayiş uygulamaları yapıldı. En yoğun uygulama ise Kazlıçeşme Mahallesi Eren Çay Bahçesi önünde yapıldı.

Yolu komple kesen Zeytinburnu Emniyeti Asayiş ve Trafik Ekipleri gelen araçları durdurarak, trafik ve asayiş yönünden inceleme yaptılar.Trafik Ekipleri durdurulan araç ve sürücüler üzerinde trafik kurallarına yönelik olarak işlem yaparken, Asayiş Ekipleri ise durdurulan araç ve sürücüler ile araçta bulunanlara yönelik olarak asayiş suçlarına yönelik inceleme ve arama yaptılar.Uygulamada asayiş konularında şüpheli bulunanlar ile trafik konusunda alkollü ve belge eksikliği bulunanlara yönelik işlem yapıldı.

Zeytinburnu’nda son dönemde gece saatlerinde meydana gelen asayiş ve trafik olaylarına karşı Emniyet’in başlattığı uygulamaların devam edeceği ve her gece başka bir noktada uygulama gerçekleştirileceğini Belirten Deneyimli Emniyet Müdürümüz Gürkan Bakkal Vatandaşlara Emniyet’in başlattığı uygulamalara destek verdikleri için teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.