SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Provokatörler Zeytinburnu'nda iş başında

KÜLTÜR 12.02.2014 - 09:41, Güncelleme: 12.02.2014 - 09:41
 

Provokatörler Zeytinburnu'nda iş başında

Ülkü Ocakları Zeytinburnu Şubesi’ne saat 21:45 sıralarındaterör örgütü yandaşları tarafından molotof atıldı.

Bir grup tewrör örgütü sempatizanı seçim öncesi Zeytinburnu'nun karıştırmak için harekete geçti. Önce Ziya gün parkında eylem yaptılar ardından Zeytinburnu Meydanına doğru sloganlar atarak yürüdüler. Zeytinburnu Meydanında önce banka atmlerine moltof atan grup daha sonra Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Zeytinburnu Ülkücü İşçiler Derneği ve MHP seçim bürosuna molotof ve havai fişek ile saldırdılar. Saldırıda can kaybı yaşanmezken maddi hasar meydana geldi. Olayın duyulmasaının ardından ülükücler Yeşiltepe Mahallesinde akın ettiler. Zeytinburnu Ülkü Ocaklarına dev Türk Bayrağı asan Ülkücüler terör örgütü alehine sloganlar attılar.        MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ahmet Alparslan yaptığı açıklmada sağduyu çağrısında bulundu.  “Son günlerde bir takım güçler provakasyon yaparak ülkücüleri sokaklara taşımaya çalışıyor. Fakat şunu çok iyi bilsinler ki ülkücüleri sokaklara çekemeyecekler. Ülkücüler bu tahriklere gelmeyecektir. Ülkeyi bir kaos ortamına sürükleyemeyecekler. Bziler Zeytinburnu'nda inşallah huzur içinde Demokrasiye yakışırı bir seçim ortamı geçireceğiz dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ülkü Ocakları Zeytinburnu Şubesi’ne saat 21:45 sıralarındaterör örgütü yandaşları tarafından molotof atıldı.

Bir grup tewrör örgütü sempatizanı seçim öncesi Zeytinburnu'nun karıştırmak için harekete geçti. Önce Ziya gün parkında eylem yaptılar ardından Zeytinburnu Meydanına doğru sloganlar atarak yürüdüler. Zeytinburnu Meydanında önce banka atmlerine moltof atan grup daha sonra Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Zeytinburnu Ülkücü İşçiler Derneği ve MHP seçim bürosuna molotof ve havai fişek ile saldırdılar.

Saldırıda can kaybı yaşanmezken maddi hasar meydana geldi. Olayın duyulmasaının ardından ülükücler Yeşiltepe Mahallesinde akın ettiler. Zeytinburnu Ülkü Ocaklarına dev Türk Bayrağı asan Ülkücüler terör örgütü alehine sloganlar attılar.       

MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ahmet Alparslan yaptığı açıklmada sağduyu çağrısında bulundu.  “Son günlerde bir takım güçler provakasyon yaparak ülkücüleri sokaklara taşımaya çalışıyor. Fakat şunu çok iyi bilsinler ki ülkücüleri sokaklara çekemeyecekler. Ülkücüler bu tahriklere gelmeyecektir. Ülkeyi bir kaos ortamına sürükleyemeyecekler. Bziler Zeytinburnu'nda inşallah huzur içinde Demokrasiye yakışırı bir seçim ortamı geçireceğiz dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.