SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda silahlı saldırı !!

GÜNDEM 12.02.2008 - 22:52, Güncelleme: 12.02.2008 - 22:52
 

Zeytinburnu'nda silahlı saldırı !!

Zeytinburnu'ndaki silahlı saldırıda, tesadüfen olay yerinden geçen 6 yaşındaki çocuk ile bir vatandaşın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Mahallesi 75/2 Sokağa gelen bazı kişiler, henüz belirlenemeyen nedenle, burada bulunan Fatih Avcı ile Abdullah Genç'e tabancayla ateş açtı. Saldırıda, Avcı ve Genç'in yanı sıra annesiyle tesadüfen olay yerinden geçtiği belirtilen 6 yaşındaki U.S.B. ile yakındaki Memet Kırhan da yaralandı. Bu kişilerden Genç ile kurşunun sıyırmasıyla başından hafif yaralanan küçük çocuk Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Avcı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Kırhan da Özel 29 Mayıs Hastanesine kaldırıldı. Avcı'nın yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü, U.S.B. ile diğer 2 kişinin taburcu edildiği öğrenildi. www.zeytinburnuhaber.org
Zeytinburnu'ndaki silahlı saldırıda, tesadüfen olay yerinden geçen 6 yaşındaki çocuk ile bir vatandaşın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Mahallesi 75/2 Sokağa gelen bazı kişiler, henüz belirlenemeyen nedenle, burada bulunan Fatih Avcı ile Abdullah Genç'e tabancayla ateş açtı.


Saldırıda, Avcı ve Genç'in yanı sıra annesiyle tesadüfen olay yerinden geçtiği belirtilen 6 yaşındaki U.S.B. ile yakındaki Memet Kırhan da yaralandı.

Bu kişilerden Genç ile kurşunun sıyırmasıyla başından hafif yaralanan küçük çocuk Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Avcı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Kırhan da Özel 29 Mayıs Hastanesine kaldırıldı.

Avcı'nın yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü, U.S.B. ile diğer 2 kişinin taburcu edildiği öğrenildi.

www.zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.