SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bebek Arabasından Cep'i çaldı

KÜLTÜR 25.08.2013 - 01:58, Güncelleme: 25.08.2013 - 01:58
 

Bebek Arabasından Cep'i çaldı

Zeytinburnu’nda kendisine müşteri süsü veren kadın hırsız, mağazaya giren kadının bebek arabasındaki cep telefonunu çaldı.

Olay, Bulvar Caddesi üzerinde geçtiğimiz 21 Ağustos’ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; alışveriş için kayınvalidesi ve küçük kızıyla mağazaya giren Leyla Mahir, işyerinde giysilere bakınmaya başladı. Bu sırada mağazaya çocuğu ile birlikte müşteri kılığında giren şüpheli bir kadın ise Leyla Mahir’i takip etmeye başladı. Göz ucuyla Mahir’i takibe alan şüpheli, bir yandan da dikkat çekmemek için giysilere bakıyor izlenimi oluşturmaya çalıştı. Bir süre mağazadaki giysileri inceleyen şüpheli kadın, Mahir’in bir anlık dalgınlığından faydalanarak Bebek arasındaki cep telefonuna uzandı. Ani bir hareketle cep telefonunu çalan şüpheli kadın, elindeki giysiyle telefonu saklamaya çalıştı. Şüpheli kadın daha sonra çocuğunu da alarak cebine koyduğu telefonla kayıplara karıştı. Öte yandan, yaşanan olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, işyerine giren şüphelinin bir yandan alış veriş izlenimi verdiği diğer yandan ise genç kadını göz ucuyla takip ettiği görülüyor. Görüntüler, şüpheli kadının Bebek arabasındaki cep telefonunu alıp mağazayı terk etmesiyle son buluyor.Leyla Mahir adlı mağdur kadın, cep telefonunun çalındığını mağazadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra fark etti. İşyerinden çıkar çıkmaz eşini aramak için telefonuna uzanan Mahir, telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine işyerine geri dönen kadın başından geçen olayı anlatarak güvenlik kamera kayıtlarını istedi. Şüpheli kadını görüntülerden tespit eden Leyla Mahir, Zeytinburnu Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Mahir’in eşi Sinan Mahir, eşine ait bin 650 TL değerindeki cep telefonunun bulunması ve hırsıza gerekli cezanın verilmesi için yetkililerden yardım istedi.  
Zeytinburnu’nda kendisine müşteri süsü veren kadın hırsız, mağazaya giren kadının bebek arabasındaki cep telefonunu çaldı.

Olay, Bulvar Caddesi üzerinde geçtiğimiz 21 Ağustos’ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; alışveriş için kayınvalidesi ve küçük kızıyla mağazaya giren Leyla Mahir, işyerinde giysilere bakınmaya başladı. Bu sırada mağazaya çocuğu ile birlikte müşteri kılığında giren şüpheli bir kadın ise Leyla Mahir’i takip etmeye başladı.

Göz ucuyla Mahir’i takibe alan şüpheli, bir yandan da dikkat çekmemek için giysilere bakıyor izlenimi oluşturmaya çalıştı. Bir süre mağazadaki giysileri inceleyen şüpheli kadın, Mahir’in bir anlık dalgınlığından faydalanarak Bebek arasındaki cep telefonuna uzandı. Ani bir hareketle cep telefonunu çalan şüpheli kadın, elindeki giysiyle telefonu saklamaya çalıştı. Şüpheli kadın daha sonra çocuğunu da alarak cebine koyduğu telefonla kayıplara karıştı.

Öte yandan, yaşanan olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, işyerine giren şüphelinin bir yandan alış veriş izlenimi verdiği diğer yandan ise genç kadını göz ucuyla takip ettiği görülüyor. Görüntüler, şüpheli kadının Bebek arabasındaki cep telefonunu alıp mağazayı terk etmesiyle son buluyor.Leyla Mahir adlı mağdur kadın, cep telefonunun çalındığını mağazadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra fark etti. İşyerinden çıkar çıkmaz eşini aramak için telefonuna uzanan Mahir, telefonunun yerinde olmadığını fark etti.

Bunun üzerine işyerine geri dönen kadın başından geçen olayı anlatarak güvenlik kamera kayıtlarını istedi. Şüpheli kadını görüntülerden tespit eden Leyla Mahir, Zeytinburnu Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Mahir’in eşi Sinan Mahir, eşine ait bin 650 TL değerindeki cep telefonunun bulunması ve hırsıza gerekli cezanın verilmesi için yetkililerden yardım istedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.