SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AKP'liler Mücahit olarak geldiler Müteahhit olarak gidiyorlar

GÜNDEM 28.05.2013 - 23:15, Güncelleme: 28.05.2013 - 23:15
 

AKP'liler Mücahit olarak geldiler Müteahhit olarak gidiyorlar

CHP Zeytinburnu İçe örgütü Mahalle örgüt toplantılarını yapmaya devam ediyor.Sümer Mahalle toplantısının basına açık bölümünde bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Ak Parti ve Zeytinburnu Belediyesini çok ağır ifadelerle eleştirdi.

Başkan Metin Doğan Halkın savunucusu fakir fukaranın sözcüsü olarak iktidara gelen Ak Parti'nin fakir fukarayı aç bırakarak akıllı evlere transfer olduğunu söyledi.Başkan Doğan Ak Parti İktidarının Amerika ve Siyonistlerle işbirliği yaparak Ortadoğu da İsrail'in elini güçlendirdiği ve yeni bir Türkiye ile Ortadoğu'nun planı uygulamaya koymaya çalıştığını söyledi. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Diz çökme geleneği olan Başbakan şimdi de terör örgütü karşısında diz çöküyor. AKP, Amerika Emperyalizmi ile işbirliği yaparak İsrail Siyonistlerinin elini güçlendiriyor. AKP Belediyesi ve Bürokratları kıytırıktan bir milli bayram töreni yaptılar. Bu törene ne ilçe kaymakamı,ne Belediye Başkanı ne de diğer bürokratlar korkudan katılamadı. AKP İktidarı Millet korkudan Türk Bayrağı asamaz hale getirdi ve sindirdi. Milli Bayramlarda artık Milletimiz bile korkudan evine iş yerine bayrak asamıyor. Yine AKP'lier Milli Görüş Gömleğini çıkartıp Haçlı tişörtünü giydi. Bunlar Mücahit olarak geldiler, Müteahhit olarak gidecekler. AKP’liler Harun olarak geldiler Karun olarak gidiyorlar. Yine AKP'liler ve yandaşları Türkiye Cumhuriyetinden öcünü alıyorlar.Yine Bunlar komşusu aç iken tok yatmaz diyerek geldiler ama halin orada akıllı evler yaptılar havuzlu fakir fukarayı görmek için orada zenginlik içinde hayatların devam ettiriyorlar. Burası Deprem aktarım bölgesiydi ama onlar yandaşlarına burada akıllı evler yaptılar. Yine bunlar İslam Kardeşliği diye geldiler yıllardır kardeşim dediği Esad'ı sırtından bombalatıyor.Yine Bunlar araçlarının önlerine huzur İslam'da yazarlardı. Bizlerde buna yürekten inanırız şimdi ise Ama bu AKP daha sonra huzurun malda mülkte Dolar olduğunu anladı. Yani Huzur İslami Huzur Dolara dönüştürdüler. Kısaca hiç bir iktidar kalıcı değildir. Bunlarda gidiyorlar işte Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ve Tüm vatanseverlerin bu mücadeleyi vererek bunların gidişin hızlandırmalıyız. Bunun için Herkesi Zeytinburnu'nda CHP bayrağı altında AKP'ye karşı tek vücut olarak mücadele etmeye çağırıyoruz dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İçe örgütü Mahalle örgüt toplantılarını yapmaya devam ediyor.Sümer Mahalle toplantısının basına açık bölümünde bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Ak Parti ve Zeytinburnu Belediyesini çok ağır ifadelerle eleştirdi.

Başkan Metin Doğan Halkın savunucusu fakir fukaranın sözcüsü olarak iktidara gelen Ak Parti'nin fakir fukarayı aç bırakarak akıllı evlere transfer olduğunu söyledi.Başkan Doğan Ak Parti İktidarının Amerika ve Siyonistlerle işbirliği yaparak Ortadoğu da İsrail'in elini güçlendirdiği ve yeni bir Türkiye ile Ortadoğu'nun planı uygulamaya koymaya çalıştığını söyledi. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Diz çökme geleneği olan Başbakan şimdi de terör örgütü karşısında diz çöküyor. AKP, Amerika Emperyalizmi ile işbirliği yaparak İsrail Siyonistlerinin elini güçlendiriyor. AKP Belediyesi ve Bürokratları kıytırıktan bir milli bayram töreni yaptılar. Bu törene ne ilçe kaymakamı,ne Belediye Başkanı ne de diğer bürokratlar korkudan katılamadı. AKP İktidarı Millet korkudan Türk Bayrağı asamaz hale getirdi ve sindirdi. Milli Bayramlarda artık Milletimiz bile korkudan evine iş yerine bayrak asamıyor.

Yine AKP'lier Milli Görüş Gömleğini çıkartıp Haçlı tişörtünü giydi. Bunlar Mücahit olarak geldiler, Müteahhit olarak gidecekler. AKP’liler Harun olarak geldiler Karun olarak gidiyorlar. Yine AKP'liler ve yandaşları Türkiye Cumhuriyetinden öcünü alıyorlar.Yine Bunlar komşusu aç iken tok yatmaz diyerek geldiler ama halin orada akıllı evler yaptılar havuzlu fakir fukarayı görmek için orada zenginlik içinde hayatların devam ettiriyorlar. Burası Deprem aktarım bölgesiydi ama onlar yandaşlarına burada akıllı evler yaptılar.

Yine bunlar İslam Kardeşliği diye geldiler yıllardır kardeşim dediği Esad'ı sırtından bombalatıyor.Yine Bunlar araçlarının önlerine huzur İslam'da yazarlardı. Bizlerde buna yürekten inanırız şimdi ise Ama bu AKP daha sonra huzurun malda mülkte Dolar olduğunu anladı. Yani Huzur İslami Huzur Dolara dönüştürdüler. Kısaca hiç bir iktidar kalıcı değildir. Bunlarda gidiyorlar işte Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ve Tüm vatanseverlerin bu mücadeleyi vererek bunların gidişin hızlandırmalıyız. Bunun için Herkesi Zeytinburnu'nda CHP bayrağı altında AKP'ye karşı tek vücut olarak mücadele etmeye çağırıyoruz dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.