SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ayhan Özsoy'un Acı Günü

KÜLTÜR 14.05.2013 - 12:00, Güncelleme: 14.05.2013 - 12:00
 

Ayhan Özsoy'un Acı Günü

Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'un Eniştesi Kemal Davul vefat etti

Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'un Eniştesi Kemal Davul bir süredir amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Daha önce Böbrek Nakli olan iki çocuk babası Mali Müşavir Kemal Davul sabaha karşı evinde amansız hastalığa yenik düştü. Merhumun Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Sahil Camiinden öğle namazına mütakıben kaldırılcaktır. Merhuma Allah'tan Rahmet Tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'un Eniştesi Kemal Davul vefat etti

Zeytinburnu İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'un Eniştesi Kemal Davul bir süredir amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Daha önce Böbrek Nakli olan iki çocuk babası Mali Müşavir Kemal Davul sabaha karşı evinde amansız hastalığa yenik düştü. Merhumun Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Sahil Camiinden öğle namazına mütakıben kaldırılcaktır. Merhuma Allah'tan Rahmet Tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.