SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sigorta Acenteleri Derneği kahvaltıda buluştu

KÜLTÜR 09.05.2013 - 17:41, Güncelleme: 09.05.2013 - 17:41
 

Sigorta Acenteleri Derneği kahvaltıda buluştu

Sigorta Acenteleri Derneği Seçim öncesi Çağteks'te kahvaltı programında bir araya geldiler ve seçim için strateji geliştirdiler.

22 Mayısta yapılacak olan İTO Meslek Komitesi seçimleri öncesi ( Sigorta Acenteleri Derneği) SAB'ın organize ettiği ve ev sahipliğini ve  Zafer Sigorta Cengiz Zafer'in birlikte organize ettiği kahvaltı programında sigortacılıkla ilgili son dönemdeki gelişmeler masaya yatırıldı. 60 Sigorta Acentesinin katıldığı dev kahvaltı programında Sigortacılar Meslekleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini birbirleriyle paylaşarak fikir alış verişinde bulundular. Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Ayşe Kılıç kahvaltı programında yaptığı konuşmada, tüm sigorta acentelerini 22 Mayısta yapılacak olan seçimde mesleklerine sahip çıkmaya çağırdı. Başkan Kılıç konuşmasının devamında ister Bize destek olun ister olmayın ama seçimlere mutlaka katılarak Sigortacılık mesleğine sahip çıkın dedi.SAB olarak kendi başkanlıkları dönemi boyunca bir çok sosyal içerikli proje katıldıklarını ve desteklediklerini ayrıca eğitim kurumlarına destek ve  öncelik verdiklerini söyledi.Başkan Ayşe Kılıç sigorta edilmeyen risklerle ilgili oluşturacak olan Havuz Sistemine karşı olduğunu ve konuda   Acentelerin yanında yer aldıklarını belirtti. SAB olarak Başkan Ayşe Kılıç 22 Mayısta yapılacak olan İTO seçimlerinde yer alacaklarını belirtti.SAB Başkan Vekili Hasan Hoşben ise konuşmasında, Acentelerden gelen sorular üzerine DASK Poliçeleri yapıldıktan sonra müşteriye tamam al git diyemeyiz Bizler bu poliçelerden Yılın 365 günü sorumluyuz dedi. Çağteks'teki kahvaltı programında renkli anlar yaşandı ve bu güzel organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Sigorta Acenteleri Derneği Seçim öncesi Çağteks'te kahvaltı programında bir araya geldiler ve seçim için strateji geliştirdiler.

22 Mayısta yapılacak olan İTO Meslek Komitesi seçimleri öncesi ( Sigorta Acenteleri Derneği) SAB'ın organize ettiği ve ev sahipliğini ve  Zafer Sigorta Cengiz Zafer'in birlikte organize ettiği kahvaltı programında sigortacılıkla ilgili son dönemdeki gelişmeler masaya yatırıldı.

60 Sigorta Acentesinin katıldığı dev kahvaltı programında Sigortacılar Meslekleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini birbirleriyle paylaşarak fikir alış verişinde bulundular. Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Ayşe Kılıç kahvaltı programında yaptığı konuşmada, tüm sigorta acentelerini 22 Mayısta yapılacak olan seçimde mesleklerine sahip çıkmaya çağırdı. Başkan Kılıç konuşmasının devamında ister Bize destek olun ister olmayın ama seçimlere mutlaka katılarak Sigortacılık mesleğine sahip çıkın dedi.SAB olarak kendi başkanlıkları dönemi boyunca bir çok sosyal içerikli proje katıldıklarını ve desteklediklerini ayrıca eğitim kurumlarına destek ve  öncelik verdiklerini söyledi.Başkan Ayşe Kılıç sigorta edilmeyen risklerle ilgili oluşturacak olan Havuz Sistemine karşı olduğunu ve konuda   Acentelerin yanında yer aldıklarını belirtti. SAB olarak Başkan

Ayşe Kılıç 22 Mayısta yapılacak olan İTO seçimlerinde yer alacaklarını belirtti.SAB Başkan Vekili Hasan Hoşben ise konuşmasında, Acentelerden gelen sorular üzerine DASK Poliçeleri yapıldıktan sonra müşteriye tamam al git diyemeyiz Bizler bu poliçelerden Yılın 365 günü sorumluyuz dedi. Çağteks'teki kahvaltı programında renkli anlar yaşandı ve bu güzel organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.