SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Bilgi Evi Öğretmenleriyle Buluştu

EĞİTİM 27.11.2012 - 20:02, Güncelleme: 27.11.2012 - 20:02
 

Başkan Bilgi Evi Öğretmenleriyle Buluştu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bilgi Evi öğretmenleriyle “Öğretmeler Günü” münasebetiyle bir araya geldi.

Başkan Aydın’ın Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verdiği akşam yemeğine başkan yardımcıları Ömer Arısoy, M. Zafer Alsaç, Gökhan Kasap, İlyas Saka, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç ve 32 Bilgi Evi öğretmeni katıldı. Öğretmenlerle sohbet edip ‘Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Aydın,”Belediye Başkanı olmamış olsaydım; Anadolu’nun her hangi bir köyünde öğretmen olarak hizmet etmek isterdim” şeklinde konuştu. Başkan Aydın, yemeğe katılan bütün personele Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanı Ekrem Erdem’in “Bizimki Türkçe Sevdası” isimli kitabını hediye etti. Yemekte Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç, “Bilgi Evlerinde Güzel Anlar” ve 2012 yılında hatırı sayılır iş kalemlerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra gecenin anısına Veli Koç’un başkanlığında Bahattin Verim ve İsa Sınmaz tarafından, Osmanlı Türkçesinden günümüz Türkçesine çevrilerek hazırlanan, Giresun’un Piraziz ilçesinin Bozat beldesine ait 1835 tarihli 'Bozat Köyü Nüfus Defteri’ Bahattin Verim tarafından Başkan Aydın’a takdim edildi. Başkan Aydın, samimi çay sohbetinin ardından öğretmenleri uğurladı.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bilgi Evi öğretmenleriyle “Öğretmeler Günü” münasebetiyle bir araya geldi.

Başkan Aydın’ın Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verdiği akşam yemeğine başkan yardımcıları Ömer Arısoy, M. Zafer Alsaç, Gökhan Kasap, İlyas Saka, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç ve 32 Bilgi Evi öğretmeni katıldı.

Öğretmenlerle sohbet edip ‘Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Aydın,”Belediye Başkanı olmamış olsaydım; Anadolu’nun her hangi bir köyünde öğretmen olarak hizmet etmek isterdim” şeklinde konuştu. Başkan Aydın, yemeğe katılan bütün personele Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanı Ekrem Erdem’in “Bizimki Türkçe Sevdası” isimli kitabını hediye etti. Yemekte Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç, “Bilgi Evlerinde Güzel Anlar” ve 2012 yılında hatırı sayılır iş kalemlerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Daha sonra gecenin anısına Veli Koç’un başkanlığında Bahattin Verim ve İsa Sınmaz tarafından, Osmanlı Türkçesinden günümüz Türkçesine çevrilerek hazırlanan, Giresun’un Piraziz ilçesinin Bozat beldesine ait 1835 tarihli 'Bozat Köyü Nüfus Defteri’ Bahattin Verim tarafından Başkan Aydın’a takdim edildi. Başkan Aydın, samimi çay sohbetinin ardından öğretmenleri uğurladı.

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.