SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Demir Ailesi Beş yıl arayla İkinci evlat acısını yaşadı

KÜLTÜR 18.01.2020 - 18:44, Güncelleme: 18.01.2020 - 18:44
 

Demir Ailesi Beş yıl arayla İkinci evlat acısını yaşadı

Mardin Omer-Ka Aşiretinden, Zeytinburnu’muzun başarılı işadamlarından Omer-Ka Derneğinin Başkan Yardımcısı Demfur Kürkün sahibi Nail Demir Kardeşimiz Beş yıl arayla İkinci evlat acısıyla sarsıldı.   

Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından Nail Demir’in Üç yaşındaki oğlu Ahmet Baran öğlen saatlerinde Yeşiltepe Mahallesinde ikamet etikleri Apartmanın 3.Katından talihsiz bir şekilde düşerek hayatın kaybetti.  Edindiğimiz bilgiye göre Ahmet Baran yaklaşık bir aydır babasıyla birlikte erken saate kalkarak babasının işyerine gidiyordu. Bugün yine kalktı ve babasıyla birlikte işyerine gitmek istedi. Havanın soğuk olması ve Cumartesi günü dolayısıyla babası öğlen işyerini kapatıp eve geleceği için Oğluna dönerek, ‘’Babacığım bugün hava çok soğuk ben birkaç saat içinde eve geleceğim. Sen bugün evde kal’’ diyerek apartman ayrılmak üzere evden çıktı. Nail Demir daha evin önünden ayrılmadan Ahmet Baran oyun oynamak için balkona çıktı. Aradan birkaç dakika geçmeden Üçüncü kattan talihsiz bir şekilde aşağıya düştü.  Komşuların yardımıyla olay yerinde ağır yaralanan Üç yaşındaki Ahmet Baran Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan ve hemen müdahale edilen üç yaşındaki Ahmet Baran tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.   Demir Ailesi Bbeş yıl önce de 16 Yaşındaki Büyük Oğullarını tahlisiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdi. Beş Yıl arayla ikinci kez evlat acısıyla sarsılan Demir ailesine Allah’tan sabır diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Mardin Omer-Ka Aşiretinden, Zeytinburnu’muzun başarılı işadamlarından Omer-Ka Derneğinin Başkan Yardımcısı Demfur Kürkün sahibi Nail Demir Kardeşimiz Beş yıl arayla İkinci evlat acısıyla sarsıldı.   

Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından Nail Demir’in Üç yaşındaki oğlu Ahmet Baran öğlen saatlerinde Yeşiltepe Mahallesinde ikamet etikleri Apartmanın 3.Katından talihsiz bir şekilde düşerek hayatın kaybetti. 

Edindiğimiz bilgiye göre Ahmet Baran yaklaşık bir aydır babasıyla birlikte erken saate kalkarak babasının işyerine gidiyordu. Bugün yine kalktı ve babasıyla birlikte işyerine gitmek istedi. Havanın soğuk olması ve Cumartesi günü dolayısıyla babası öğlen işyerini kapatıp eve geleceği için Oğluna dönerek, ‘’Babacığım bugün hava çok soğuk ben birkaç saat içinde eve geleceğim. Sen bugün evde kal’’ diyerek apartman ayrılmak üzere evden çıktı. Nail Demir daha evin önünden ayrılmadan Ahmet Baran oyun oynamak için balkona çıktı. Aradan birkaç dakika geçmeden Üçüncü kattan talihsiz bir şekilde aşağıya düştü. 

Komşuların yardımıyla olay yerinde ağır yaralanan Üç yaşındaki Ahmet Baran Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan ve hemen müdahale edilen üç yaşındaki Ahmet Baran tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.  

Demir Ailesi Bbeş yıl önce de 16 Yaşındaki Büyük Oğullarını tahlisiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdi. Beş Yıl arayla ikinci kez evlat acısıyla sarsılan Demir ailesine Allah’tan sabır diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.