Sigorta Cini 170 yıllık tecrübesiyle Zeytinburnu’nda

17 yıl boyunca sigortacılık hizmeti ile ilçede hemen hemen tüm işyeri ve evlere ulaştıklarını ifade eden Sigorta Cini Zeytinburnu Mağaza Müdürü Cengiz Zafer, “Bu tecrübemizi Hollanda’nın sigortacılıkta 170 yıllık deneyim ve güce sahip NN Group’un Türkiye’deki sigortacılık faaliyetlerini sürdürdüğü Sigorta Cini markası ile Zeytinburnu’nda daha etkin girişimlerle ilçe halkına hizmet etmek için birleştirdik.

Gönül rahatlığıyla ifade etmek isterim ki, müşterilerimiz Sigorta Cini Zeytinburnu mağazamızda 7 farklı sigorta şirketinin ürünlerini en uygun fiyatlarla karşılaştırmalı bir şekilde temin edebilecekler. “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini ile sigorta yaptırmak isteyen müşterilerimizin bizden aldığı her bir poliçenin sigorta ihtiyaçlarına cevap veren en iyi çözüm olduğuna inanıyoruz” dedi. 

Türkiye’nin ilk sigorta mağaza zinciri olarak hizmet verdiklerini ifade eden Cengiz Zafer sözlerine şöyle devam etti, “Sigorta Cini olarak her ailenin hayatın beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiğine olan inancımızla Zeytinburnu halkını mağazamıza bir fincan kahve içmeye bekliyoruz.”

www.sigortacini.com.tr

 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL