Okul Müdürü fırçayı eline aldı okulunu boyadı

Yaptığı işin önemli olmadığını, her öğretmenin her idarecinin aynı şekilde davranacağını söyleyen Serkan Seğmen, "Biz de çorbada tuzumuz olsun dedik. Elimize boyayı aldığımız gibi sınıflarımızı, okulun bahçe duvarı, sınıf ve öğretmenler odası gibi ufak tefek yerleri boyadık. Bu içten gelen bir şey. Ben kendim boş durmayı sevmem. O yüzden açıkçası boş boş oturacağıma ufak da olsa okulumuza katkı olsun istedik." dedi.

Okul müdürü Serkan Seğmen sadece okulu boyamakla kalmadı Öğretmenler Odası ve Okul Aile Birliği Odası'nı boyadıktan sonra süslemeler yaparak okul merdiven duvarlarını da ünlü Türk büyükleri posterleri ile donattı. Okul bahçesini ise Teak-Wondo ile Harezmi eğitimi verilen dev konteynırı resimlerle ve yazılarla düzenledi. Okul bahçe içi bölümlerine de çizgi kahramanları çizerek " Okulumuz Bütün Öğrencilere Özeldir " Güvenli Okul, Güvenli Gelecek " " Eğitim Sevgi İşidir " yazılarıyla velilerin ilgisini çeker hale getirdi. 

Bu arada Zeytinburnu Çevre ve Kültür araştırmaları yapan müdür Serkan SEĞMEN yaptığı çalışmaları da eğitim açısından " İlçe Kültür ve Tarihimiz " olarak değerlendirme yapacak ve bunu öğrencilerine aktaracak. 

HABER-MEHMET ALPAY